Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών ΔΕ 2011-12 ! Δείτε όλα τα ονόματα !!!

                                         


Βγήκαν πριν λίγη ώρα οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ για το σχολικό έτος 2011-2012. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα ονόματα!!!
Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ανήλθαν στις 7.122 και ικανοποιήθηκαν 2917 (ποσοστό 41%).
Καλή τοποθέτηση σε όλους...και όσοι δεν τα κατάφεραν, δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο και καλό!!!
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
άρθρο: reinegr.blogspot.com

Eurobasket 2011 και πρεμιέρα σήμερα με Βοσνία!


Στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ρίχνεται σήμερα, στις 18:00μμ, η Εθνική Ελλάδας, με πρώτο αντίπαλο τη Βοσνία.
Πρεμιέρα με Βοσνία
Στόχος του συγκροτήματος του Ηλία Ζούρου στο εναρκτήριο παιχνίδι του στο Γ’ Όμιλο δεν είναι άλλος από τη νίκη, για να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση, θέτοντας τις βάσεις για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. 
Βάσει προϊστορίας η ελληνική ομάδα έχει το προβάδισμα, καθώς έχει παίξει άλλες έξι φορές στο παρελθόν με τη σημερινή αντίπαλό της και την έχει κερδίσει άπασες. Η τελευταία νίκη της Ελλάδας επί της Βοσνίας ήταν το 2005 στη «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου, στο Ευρωμπάσκετ της Σερβίας, με τον Αντώνη Φώτση να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 15 πόντους. Παρόντες ήταν, επίσης, οι «παλιοί» Νίκος Ζήσης και Γιάννης Μπουρούσης.

Αγαπημένη μας Εθνική Ελλάδος καλή αρχή και καλή επιτυχία !!!

πηγή: onsports.gr.

Είσαι αριστερόχειρας ;;; Είσαι και φοβιτσιάρης!

Βρετανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι αριστερόχειρες επηρεάζονται από τις καταστάσεις που προκαλούν φόβο πολύ περισσότερο από τους δεξιόχειρες.

 
Οι ερευνητές πανεπιστημίου στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, έκαναν πειράματα με εθελοντές που κλήθηκαν να παρακολουθήσουν ένα οκτάλεπτο απόσπασμα από το διάσημο θρίλερ «Η σιωπή των αμνών». 

Θα μείνουν απ'έξω οι 1000 υποψήφιοι ... λόγω μηχανογραφικού;



Φόρμουλα για να μη χάσουν την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια λόγω... ηλεκτρονικής αστοχίας αναζητά τώρα το υπουργείο Παιδείας για τους υποψήφιους που δεν ολοκλήρωσαν σωστά τη διαδικασία των μηχανογραφικών δελτίων.
Πρόκειται για περίπου 1.000 υποψήφιους οι οποίοι ξέχασαν να πατήσουν το κουμπί οριστικοποίησης των ηλεκτρονικών τους μηχανογραφικών - διαδικασία που έγινε για πρώτη φορά εφέτος αποκλειστικά μέσω του Διαδικτύου - με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ακόμα και αριστούχοι με βαθμό 19.

Κατέβασμα παντελονιού ... στον αέρα!!!

Καλημέρα, καλημέρα ... με ένα αστείο βίντεο (για μας... γιατί ο δημοσιογράφος του αμερικάνικου καναλιού σίγουρα θα αργήσει να ξαναβγεί στον αέρα !)


reinegr.blogspot.com

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

'Οταν ο άντρας σωπαίνει !

Μήπως και εσύ παραπονιέσαι πως ο σύντροφός σου δεν συζητάει αρκετά μαζί σου; Και... μήπως κι εσύ, εφόσον αυτός δεν μιλάει, αρχίζεις το μπούρου μπούρου ... με αποτέλεσμα να σφραγίσεις το στόμα του περισσότερο;;; Εάν ναι, ήρθε η ώρα να μάθεις τα αποτελέσματα μιας νέας μελέτης...που μπορεί και να σε βοηθήσει να καταλάβεις γιατί γίνεται όλο αυτό!
  

Η διστακτικότητα λοιπόν των ανδρών να συζητήσουν με τις συντρόφους τους τα προβλήματά τους δεν οφείλεται σε ντροπή ή αδιαφορία, αλλά στο ότι πολύ απλά δεν βλέπουν ποιο είναι το νόημα !!!

Όπως έδειξε η μελέτη, ενώ τα κορίτσια πιστεύουν πως μιλώντας όλη την ώρα για τα προβλήματά τους θα αισθανθούν καλύτερα, τα αγόρια πιστεύουν ότι η τακτική αυτή είναι χάσιμο χρόνου και επιεικώς «περίεργη».
«Επί χρόνια, οι ψυχολόγοι επέμεναν ότι τα αγόρια και οι άντρες θα ήθελαν να μιλούν για τα προβλήματά τους, αλλά διστάζουν από ντροπή ή επειδή δεν θέλουν να δείξουν αδύναμοι», δήλωσε η δρ. Ρόουζ, επικεφαλής της μελέτης. 

Μουσικές διαδρομές ... Perfect!

Καλό και μελωδικό μας μεσημέρι !!!

Η επιστροφή από τις διακοπές ... φέρνει νεύρα!


Μήπως αυτές τις μέρες νιώθετε εκνευρισμό, δεν μπορείτε να κοιμηθείτε και έχετε τις μαύρες σας; Μην ανησυχείτε. Μαζί με εσάς υποφέρουν και άλλοι. Τα παραπάνω είναι συμπτώματα του συνδρόμου της επιστροφής από τις διακοπές, που βασανίζει πολλούς ανθρώπους μετά το τέλος του καλοκαιριού.
Συνήθως η κατάσταση αυτή διαρκεί για μερικές μέρες, περίπου δέκα, λένε οι ειδικοί. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος ο «ασθενής» δυσκολεύεται να κοιμηθεί, έχει κακή διάθεση, κουράζεται εύκολα και τον βασανίζει αδικαιολόγητο στρες. Επίσης, δεν έχει όρεξη να φάει και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σε καμία εργασία. 

Για τους ψυχολόγους το σύνδρομο αυτό είναι ένα μάλλον φυσιολογικό στάδιο προσαρμογής, ωστόσο έχουν να προτείνουν κάποια tips ώστε να είναι ευκολότερη η μετάβαση από τις διακοπές στο... καμίνι της καθημερινότητας. 

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Στο Google+ ... όχι μόνο Ignore, αλλά και Block! - video



Βlock και Ignore: γιατί ... όπως στη ζωή έτσι και στο internet - δεν θέλουμε να έχουμε επικοινωνία με όλους!
Tο Google+ λοιπόν θέλοντας να ικανοποιήσει τους χρήστες του προσφέρει πλέον και τις δύο αυτές λειτουργίες.
Έκανες σε κάποιον Ignore ?: δεν θα εμφανίζονται πλέον τα posts του, δεν θα δέχεσαι ειδοποιήσεις για τη δραστηριότητα του και δεν θα εμφανίζεται στους κύκλους σου.
Μήπως (ακόμα χειρότερα) έκανες σε κάποιον Block?: εξαφανίζεται από τους κύκλους σου, δεν θα εμφανίζονται τα posts του, δεν θα μπορεί να δει τίποτα από όσα μοιράζεσαι με

Η Σχολή που έσπασε φέτος κάθε ρεκόρ ανόδου !!!

Έγινε και αυτό!!! ... Μπορεί φέτος να σημειώθηκε κατακόρυφη πτώση των βάσεων, μπορεί οι συνήθως περιζήτητες σχολές, (δηλαδή οι ιατρικές και νομικές) να έπεσαν κατά εκατοντάδες μόρια 
... μία Σχολή όμως ήρθε να κάνει τη διαφορά (δίνοντας μας μεγάλη χαρά) ... σημειώνοντας την μεγαλύτερη άνοδο από όλες τις Σχολές... και ποιά είναι αυτή;;; ... η ΓΑΛΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Η άνοδος που σημείωσε έσπασε κάθε ρεκόρ, εφόσον μιλάμε για το εντυπωσιακό νούμερο των 6.212 μορίων!!!
Συγχαρητήρια στα παιδιά που θα φοιτήσουν στο συγκεκριμένο τμήμα και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία!!!
                                                              
                                                           ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

και ένα τραγουδάκι αφιερωμένο με πολύ αγάπη ...

Αποδεδειγμένα πια ... η επιστροφή από τις διακοπές φαίνεται πιο σύντομη!


Μια νέα επιστημονική έρευνα, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ψυχολογίας "Psychonomic Bulletin and Review", αφού επιβεβαίωσε ότι όντως πάρα πολλοί άνθρωποι νιώθουν πως ο γυρισμός είναι πιο γρήγορος, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με το ότι το ταξίδι της επιστροφής είναι πιο οικείο και προβλέψιμο (άποψη που επικρατούσε ως τώρα για αυτό το ζήτημα), αλλά με τις διαφορετικές προσδοκίες που έχουν οι ταξιδιώτες, όταν φεύγουν για διακοπές και όταν επιστρέφουν από αυτές.

Φαίνεται, με βάση τη νέα μελέτη, πως οι άνθρωποι, όταν ξεκινούν από το σπίτι τους, πιθανώς από την ανυπομονησία τους να κάνουν διακοπές, συστηματικά υποεκτιμούν πόσο χρόνο θα χρειαστούν για να φτάσουν στον προορισμό τους, με συνέπεια, όταν φτάνουν σε αυτόν, να έχουν το αίσθημα ότι το ταξίδι ήταν πολύ μακρύτερο από ό,τι περίμεναν. 

Τεράστια πτώση των βάσεων! Δείτε ΕΔΩ τις βάσεις των σχολών!


Εδώ και λίγη ώρα έχει γίνει η ανακοίνωση των βάσεων, που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχουν πέσει έως και 2000 μόρια!!!
 Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερώνονται για τις βάσεις των σχολών πατώντας στο παρακάτω link  http://results.minedu.gov.gr , βάζοντας τον 8ψηφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (επώνυμο - όνομα - πατρώνυμο – μητρώνυμο). 

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

άρθρο : reinegr.blogspot.com

Μουσικές διαδρομές με ... "Το καλοκαίρι μου"

Ένα κατεξοχήν καλοκαιρινό τραγουδάκι ...γιατί το καλοκαίρι μπορεί να τελειώνει σιγά σιγά, αλλά... εμείς αρνούμαστε να το δεχτούμε :)

                                

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Amy Winehouse : κατέκτησε τον τίτλο του πιο εμπορικού άλμπουμ - VIDEO

Τον τίτλο του πιο εμπορικού άλμπουμ της Βρετανίας, τον 21ο αιώνα, κατέκτησε το 'Back to Black' της Amy Winehouse, έναν μήνα μετά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου, σύμφωνα με τον επίσημο Οργανισμό των Τσαρτ. Η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας κατάφερε να εκτοξεύσει τις πωλήσεις του...
Οι πωλήσεις του 'Back To Black' (2006) έφτασαν τα 3,26 εκατομμύρια αντίτυπα, ξεπερνώντας σε πωλήσεις το άλμπουμ του James Blunt'Back to Bedlam' (2005). Σύμφωνα με την οικογένεια της Winehouse υπάρχει ακόμη πολύ ακυκλοφόρητο υλικό, που σταδιακά θα δει το φως της δημοσιότητας.

Χρόνια πολλά Ταρζάν !!!


Ο Ταρζάν έγινε ...99 Ακριβώς σαν σήμερα, και πρίν από 99 χρόνια ο αμερικανός συγγραφέας Edgar Rice Burroughs δημοσίευσε την πρώτη περιπέτεια του γνωστού ήρωα Ταρζάν, με τίτλο ''Ο Ταρζάν των πιθήκων''. 
O ήρωας της ζούγκλας έγινε πασίγνωστος και η επιτυχία του οδήγησε σε αρκετές συνέχειες, μέχρι και σήμερα. 


source: mediagate.gr

Συναγερμός για γνωστό παυσίπονο που αποσύρεται !!!


Προσοχή σε όσους χρησιμοποιούν το γνωστό παυσίπονο Nurofen Plus (ειδικά οι γυναίκες, καθώς ανακουφίζει αποτελεσματικά τις "δύσκολες μέρες"!!!) ...


                       

Επικίνδυνα ψυχοφάρμακα έβαλαν εσκεμμένα μέσα σε χιλιάδες κουτιά του γνωστού παυσίπονου Nurofen Plus από ακτιβιστές που μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων.

Το δημοφιλές παυσίπονο αντικαταστάθηκε από το Seroquel XL, ένα ισχυρό φάρμακο που χρησιμοποιείται για την θεραπεία της σχιζοφρένειας.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Απιστία... και οι λόγοι που οι γυναίκες συγχωρούν τους άντρες!!!



Φοβάται να μείνει μόνη της, πιστεύει ότι θ’ αλλάξεις ή απλά σ’ αγαπάει. Είναι μόνο μερικοί από τους λόγους θα την κάνουν να συγχωρήσει την απιστία σου. 
Στατιστικά και μόνο να το δεις
οι γυναίκες συγχωρούν πιο εύκολα την απιστία. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει στο μυαλό της και την ωθεί να μην σ’ αφήσει;                 

Αποτυχία

Είναι μια λέξη που δεν θέλει να υπάρχει στη ζωή της και πόσο μάλλον στα ερωτικά της. Το να μην σε δεχτεί θα είναι σαν να παραδέχεται ότι η σχέση σας και η αγάπη σας απέτυχε. Έτσι προτιμά να ξαναπροσπαθήσει και μάλιστα να κάνει ότι περνά από το χέρι της για να κολλήσει το γυαλί. 

Ο φόβος του αγνώστου 

Είναι μαζί σου πολύ καιρό, έχει δεθεί και έχει μάθει να ζει μέσα στη σχέση σας. Το να σε αφήσει και να επιστρέψει σε μια κατάσταση πολύ μακρινή για εκείνη την φοβίζει. Και αυτό που τη φοβίζει ακόμα περισσότερο είναι το πώς θα είναι να ζει χωρίς εσένα. Έτσι προτιμά να μείνει σε κάτι που γνωρίζει, έστω κι αν είναι λάθος, από το να αντιμετωπίσει το άγνωστο. 

Πανελλαδικές εξετάσεις 2011: Δευτέρα οι βάσεις


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2011ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΒΑΣΕΩΝ - ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΤΩΣΗ…ΓΙΑ,ΔΟΥΜΕ,ΔΟΥΜΕ…,panelladikes 2011ti devtera,anakoinosi,vaseon - anamenetai ptosi…gia,doume,doume…

Τη Δευτέρα 29 / 08 αναμένεται η ανακοίνωση των βάσεων των Πανελληνίων Εξετάσεων 2011 ! (Παίδες υπομονή λοιπόν λίγο ακόμα!) και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναμένεται πτώση των βάσεων...

Το υπουργείο Παιδείας θα είναι έτοιμο την Κυριακή το βράδυ 28 / 08, οπότε θα έχουν ολοκληρωθεί και οι τελευταίες διασταυρώσεις και επαληθεύσεις των βαθμών, ώστε τη Δευτέρα να ανακοινωθούν οι βάσεις.Πάντως, η φετινή καθυστέρηση στην ανακοίνωση δεν οφείλεται τόσο στο υπουργείο Παιδείας, όσο στα υπουργεία 'Αμυνας και κυρίως Προστασίας του Πολίτη, τα οποία καθυστέρησαν να ανακοινώσουν τις απαραίτητες προκηρύξεις.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

article: reinegr.blogspot.com

Φλερτ ... με 5 διαφορετικούς τρόπους

Μια μελέτη σε δείγμα 5.000 (Hall, 2010) ανδρών και γυναικών διαπίστωσε πως υπάρχουν 5 διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους φλερτάρουμε
                                   
1) Το σωματικό φλερτ επικοινωνεί σεξουαλικό ενδιαφέρον στο άλλο πρόσωπο. Οι άνθρωποι που φλερτάρουν με αυτόν τον τρόπο συνήθως κάνουν γρήγορα σχέσεις, με περισσότερη «χημεία» και πιο έντονο συναισθηματικό δέσιμο.

Νέες αλλαγές από το Facebook στις ρυθμίσεις ασφαλείας


Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης κάνει για ακόμα μία φορά, αλλαγές στην ασφάλειά του έτσι ώστε να προφυλάξει τα προσωπικά δεδομένα του κάθε χρήστη από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Έτσι οι νέες αλλαγές που κάνει βρίσκονται κυρίως στον τομέα των φωτογραφιών και ιδιαίτερα στις επισημάνσεις που κάνει κάποιος χρήστης σε κάποιον άλλο.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ζήτω η κυτταρίτιδα !!! - Photo show

Μη νομίζετε ότι η κυτταρίτιδα κάνει διακρίσεις και δε "χτυπάει" ακόμα και τις πιο γυμνασμένες, νέες και αδύνατες σταρ. Οι φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε το αποδεικνύουν περίτρανα! Κανείς λοιπόν δεν είναι τέλειος ... :)))

Πήγες επιτέλους διακοπές...και;;; And the winner is...

Πάει και αυτή η ψηφοφορία μας ... ΕΛΗΞΕ ....and the winner is.....{da daaaaaaaannnnn}... η θάλασσα φυσικά!!!
                         
 Η συντριπτική πλειοψηφία ( συγκεκριμένα το 81 % ) δήλωσε πως όταν βρίσκεται σε διακοπές, προτιμάει να περνάει όλη την ημέρα δίπλα στη θάλασσα!!! (Καλό μου ακούγεται....μην ξεχνάμε όμως το αντηλιακό και το καπέλο μας!).

                        
Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεών σας και με ποσοστό μόλις ένα 18 % .... η περιήγηση σε μουσεία και γενικότερα στα αξιοθέατα του τόπου διακοπών! (Εεεε, αν είσαι όλη μέρα θάλασσα, που δύναμη και όρεξη μετά για τέτοιο tour!).
Τέλος, κάτι που μας εντυπωσίασε.... κανένας από τους φίλους μας δεν δείχνει να προτιμάει το clubbing στις διακοπές ή τον πολύ ύπνο, αφού και οι δύο αυτές προτιμήσεις δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν ψήφους!!!
- Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα... η ζέστη συνεχίζεται ακάθεκτη...άρα σας εύχομαι καλή συνέχεια δίπλα στην αγαπημένη (των περισσοτέρων) θάλασσα!!!! - Bisous

article: reinegr.blogspot.com

Να προτείνω ένα φίλο... για τη θέση που άνοιξε στην εταιρεία;


Πόσο ασφαλές είναι τελικά να προτείνεις ένα φίλο σου στο εργασιακό σου περιβάλλον;
Η ανεργία χτυπάει την πόρτα στους φίλους σας και εσείς πρέπει να βρείτε τρόπο να βοηθήσετε. Το πρώτο πράγμα που σας περνάει από το μυαλό είναι να προωθήσετε το βιογραφικό τους στον εργασιακό σας χώρο προκειμένου να μπορέσετε να τους στηρίξετε σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, με το ενδεχόμενο να αποκατασταθούν και πάλι επαγγελματικά.

Προσοχή όμως. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πρόκειται για τόσο λεπτά θέματα, καθώς όσο στενή σχέση και να έχετε με τους φίλους σας δε μπορείτε ποτέ να είστε σίγουροι για την αξιοπιστία τους και τη συνέπειά τους στον επαγγελματικό στίβο.
Έτσι, πριν συστήσετε στον εργασιακό σας χώρο κάποιο φίλο σας, καλό θα ήταν να εξετάσετε τους παρακάτω παράγοντες.

Μεσογειακό Φεστιβάλ Τεχνών στην Κρήτη

Στην Κρήτη το πρώτο Μεσογειακό Φεστιβάλ Τεχνών
«Όλόκληρος ο κόσμος πρέπει να θυμάται ότι η Ελλάδα και η Κρήτη -το κέντρο της Μεσογείου- έχει διασπείρει τις πολιτιστικές επιρροές της παγκοσμίως» εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοργανωτής του 1ου Μεσογειακού Φεστιβάλ Τεχνών, Βιτάλι Μινόροφ.

 Στην Κρήτη, "την καρδιά της Μεσογείου"
από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου περισσότεροι από 1000 καλλιτέχνες, από 14 χώρες θα παρουσιάσουν περίπου 50 εκδηλώσεις σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο, Νεάπολη, Ιεράπετρα και Τυμπάκι, στο πλαίσιο του πρώτου "Μεσογειακού Φεστιβάλ Τεχνών". 
    «Είναι ένα πολύ σημαντικό Φεστιβάλ για την Ελλάδα ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που η χώρα αντιμετωπίζει την κρίση», διευκρινίζει ο διοργανωτής του Φεστιβάλ, για να προσθέσει πως: «Θέλουμε να δείξουμε και το άλλο πρόσωπο της χώρας, όχι ότι γίνονται μόνο απεργίες και διαμαρτυρίες αλλά το ότι η Ελλάδα είναι μια πολιτιστική υπερδύναμη». 

Τέλος στο πανεπιστημιακό άσυλο - Οι 15 αλλαγές στα Πανεπιστήμια


Δεκαπέντε βασικές αλλαγές φέρνει στα ΑΕΙ ο νέος νόμος-πλαίσιο που υπερψηφίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή από ευρύτατη πλειοψηφία βουλευτών. Η συναίνεση επιτεύχθηκε έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά και την αποδοχή από μέρους της κυβέρνησης δύο εκ των τριών προϋποθέσεων που έθετε η ΝΔ. Τέλος στο πανεπιστημιακό άσυλο, όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Όπως αναφέρουν σήμερα Τα Νέα, οι 15 βασικές αλλαγές είναι οι εξής:

1. Τα πανεπιστήμια αποκτούν διοικητική δυαρχία. Ενα 15μελές Συμβούλιο με οκτώ εσωτερικά μέλη, έξι εξωτερικά και έναν εκπρόσωπο φοιτητών θα είναι αρμόδιο για διοικητικά θέματα και ανάπτυξη, ενώ η Σύγκλητος θα έχει ακαδημαϊκές αρμοδιότητες 

Άντρες... και τα 10 πιο συνηθισμένα ψέμματα !!!


Εεε ναι λοιπόν, είναι επίσημο πλέον: Η νέα έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Μουσείου Επιστημών της Αγγλίας συμπέρανε ότι οι άντρες λένε περισσότερα ψέματα συνολικά απ' τις γυναίκες.

Κατά μέσο όρο 1,092 τον χρόνο, δηλαδή περίπου 3 κάθε μέρα! Τουλάχιστον, δεν αξίζει να μάθουμε ποια είναι αυτά τα ψέματα που μας λένε οι άντρες;;; Αξίζει και σας τα αποκαλύπτουμε...

1) Δεν ήπια πολύ. (μετά από έξοδο με τους φίλους του)

2) Δεν έχω τίποτα. (όταν είναι ενοχλημένος με τη συμπεριφορά σου)

3) Είμαι καλά (ενώ στο μυαλό του τριβελίζουν διάφορες σκέψεις) 

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Χάθηκε ένας γατούλης !!!



Μία αγαπημένη μας φίλη έχασε το γατούλι της και εδώ και 2 μέρες προσπαθεί να το βρει με κάθε τρόπο!!!
Κάνει έκκληση λοιπόν...αν κάποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί της!!!
 Για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία πατήστε στο παρακάτω link                   http://mayasfairytale.blogspot.com/2011/08/blog-post.html
που σας οδηγεί στη σχετική ανάρτηση του blog της!!!
Εμείς Maya μου σου ευχόμαστε να το βρείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα!!!
Φιλιά
reine

Οι παραδεισένιες παραλίες στο 2ο πόδι της Χαλκιδικής !!!

Η αλήθεια είναι πως είτε πρώτο, είτε δεύτερο πόδι.... LIKE CHALKIDIKI NOWHERE!!!! reine


                                      
Τιρκουάζ νερά και φυσικοί ορμίσκοι που μοιάζουν να μεταφέρθηκαν από κάποιο νησί του Ιονίου. Καταπράσινες διαδρομές και πευκόφυτα μονοπάτια με «βουνίσια» αίσθηση. Κοσμοπολίτικα beach bars και ερημικές παραλίες για κάθε καλοκαιρινή διάθεση. Η Χαλκιδική μοιάζει να μάζεψε σε… τρεις μακρόστενες δόσεις όλα τα παραπάνω highlights κάθε ελληνικής γωνιάς, κι όμως καταφέρνει να διατηρεί την δική της προσωπικότητα - γι’ αυτό άλλωστε είναι ο προορισμός με τους περισσότερους… πιστούς: Οι μυημένοι στους ρυθμούς, τα χρώματα και τις γεύσεις της ξέρουμε τι έκαναν πέρυσι το καλοκαίρι, ξέρουμε τι θα κάνουν αυτό το καλοκαίρι, και το επόμενο και το μεθεπόμενο…





Το δίλημμα που βασανίζει τους… Χαλκ(ε)ιδικούς ωστόσο είναι το εξής: Κασσάνδρα ή Σιθωνία; Πρώτο ή δεύτερο πόδι;  Όσο τον Αύγουστο η Κασσάνδρα «βουλιάζει» από τουρίστες και κοσμοπολίτικη ζωή, η Σιθωνία διατηρεί την γοητεία της ζεν απομόνωσης, προσφέρει στο πιάτο τις υπέροχες παραλίες της και συνεχίζει να κινείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, χωρίς να τις λείπουν τα ολοζώντανα beach bars και οι γαστριμαργικές οάσεις ανάμεσα στα γραφικά της ψαροχώρια. Επομένως, αυτήν την περίοδο, ειδικά αν προτιμάτε περισσότερη ηρεμία, ... το δίλημμα λύνεται από πρώτο χέρι και… δεύτερο πόδι. 


Best of… παραλίες Σιθωνίας 

*Παράδεισος 
Πολύ κοντά στην «πύλη» του δεύτερου ποδιού, την γραφική Νικήτη, η παραλία του Παραδείσου τιμά το όνομά της, ρίχνοντας σκιές από τα πεύκα που φτάνουν μέχρι την παραλία και σχηματίζοντας «γλυπτά» λείων σμιλεμένων βράχων για να ντύσει τα τιρκουάζ νερά της. 

Γιατί το στρες ασπρίζει τα μαλλιά ;;;


Το στρες ασπρίζει πρόωρα τα μαλλιά μας εξαιτίας της χημικής ουσίας αδρεναλίνη, η οποία προκαλεί βλάβες στο DNA, που οδηγούν σε διάφορες διαταραχές - από ασήμαντες όπως το γκριζάρισμα των μαλλιών έως πολύ σοβαρές όπως ο καρκίνος.

Τα ευρήματα αυτά προέρχονται από έρευνες του Πανεπιστημίου Ντιουκ, στη Βόρειο Καρολίνα, οι οποίες ανοίγουν το δρόμο για την επινόηση φαρμάκων που θα αντιμετωπίζουν τα ιατρικά προβλήματα που προκαλούνται σε όσους μονίμως βρίσκονται υπό ψυχική πίεση.

Τα φάρμακα θα μπορούν επίσης να εμποδίζουν το πρόωρο άσπρισμα των μαλλιών.
Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, οι σύντομες αλλά έντονες περίοδοι στρες ωφελούν τον οργανισμό, καθώς η αδρεναλίνη τον προετοιμάζει είτε να παλέψει για να αντιμετωπίσει το όποιο πρόβλημα είτε να λάβει τα μέτρα του για να το αποφύγει (είναι η επονομαζόμενη αντίδραση «πάλεψε ή φύγε»).