Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κρύψε κιλά ... με στυλάτα καφτάνια

Ποιος είπε πως τα περιττά κιλά είναι ο φόβος και ο τρόμος του καλοκαιριού;

Λέγεται καφτάνι και είμαι σίγουρη πως το ξέρεις πολύ καλά. Το φοβάσαι όμως, δεν ξέρεις πώς να το φορέσεις και τα καφτάνια που κυκλοφορούν δεν σε κολακεύουν καθόλου αλλά και σου προσθέτουν χρόνια. Και όμως το καφτάνι μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου ρούχο, να κρύψει περιττές ατέλειες και να αναδείξει το στυλ σου, όποιο και αν είναι αυτό.
Voilà πέντε πανέμορφα καφτάνια για κάθε στυλ και πως θα τα συνδυάσεις...

1.Το μποέμ καφτάνι (Debenhams)


GERGV_ER

Κλασικό σχέδιο και ακόμα πιο κλασική γραμμή για να το φορέσεις με τα boyfriend jeans σου και τα ρωμαϊκά σου σανδάλια. Απλό, χωρίς περιττά θα δώσει στυλ σε κάθε πρωινή σου εμφάνιση.

2.Το μακρύ καφτάνι (Zara)

7461048400_1_1_3

Μακρύ και φλοράλ, τι άλλο να χρειαστείς για το καλοκαίρι. Ιδανικό για να το συνδυάσεις με skinny jean, λευκό παντελόνι αλλά ακόμα και με κολάν και πάνινα canvas. Απλό και σπορ look για όλη την διάρκεια της ημέρας.

3.Το καφτάνι του γραφείου (Debenhams)

cwer
Το σικ και αέρινο καφτάνι που θα το ταιριάξεις με τα υφασμάτινα παντελόνια του γραφείου. Όσο άνοιγμα στο στήθος πρέπει και με υφασμάτινη ζώνη στη μέση για να διαγράφει την σιλουέτα σου. 

4.Το καφτάνι φουστάνι (Topshop)

03C13YBLE_large

Το τέλειο καφτάνι για τα beach parties αλλά και την βόλτα στο νησί, σαν μίνι φόρεμα, με λεπτομέρεια από δαντέλα -άλλο ένα trend- θα καλύψει τέλεια ατέλειες στην κοιλιά και τους γοφούς. Συνδύασε το με σανδάλια σε μεταλλικές αποχρώσεις.

5.Το hip καφτάνι (General Pants)

t4y4

Αν είσαι νεαρής ηλικίας και θες ένα αρκετά μοντέρνο καφτάνι, πρέπει να διαλέξεις το συγκεκριμένο. Skinny jean και ένα ζευγάρι converse σε έντονο χρώμα θα ολοκληρώσουν το edgy look σου...

source: queen.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου