Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Που θα φάτε τα καλύτερα πρωινά !!!

Πολλές φορές σας έχουμε τονίσει τη σημασία ενός καλού πρωινού γεύματος! Ειδικά τα κυριακάτικα πρωινά ενδείκνυνται καθώς δεν υπάρχει καν η δικαιολογία "δεν έχω χρόνο για πρωινό!"! Μέσα από τη στήλη μας "Τι τρώμε σήμερα;", τις τελευταίες βδομάδες σας έχουμε δώσει διάφορες ιδέες για πρωινά, εύκολες, γρήγορες και πάντα λαχταριστές !!!
Μία Κυριακή ωστόσο κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και απολαύστε εκτός σπιτιού ένα πλήρες πρωινό, που όχι μόνο θα σας γεμίσει ενέργεια αλλά σίγουρα θα σας μείνει και μια γλυκιά ανάμνηση! Για όσους μένετε λοιπόν Αθήνα, σας προτείνουμε να πάρετε μια Κυριακή το πρωινό σας σε ένα από τα παρακάτω μέρη και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε!!! Φυσικά θα ακολουθήσει σχετικό άρθρο για πρωινές προτάσεις εκτός σπιτιού και για άλλες πόλεις ... άρα stay tuned!  reine

        


Common Secret
Scones, carrot cakes, French toast, αυγά benedict, είναι μερικά μόνο από τα πιάτα τα οποία συμπληρώνουν το πρωινό γεύμα σας. Το αρωματικό τσάι, τα ροφήματα και ο καλός καφές αποτελούν απαραίτητο συμπλήρωμα και ταιριάζουν άψογα με τα σπιτικά μπισκότα βουτύρου. Το μαγαζί ενδείκνυται για κουβέντα μιας και η μουσική παίζει δευτερεύοντα ρόλο ενώ μπορείτε κάλλιστα να διαβάσετε την εφημερίδα σας, να σερφάρετε στο διαδίκτυο ή να δανειστείτε κάποιο βιβλίο από την –αρκετά ενδιαφέρουσα- βιβλιοθήκη. 
Info
Common Secret Café, Λεωφ. Κηφισίας 324, Κηφισιά, 21062 33 810

Hip Café
Φρεσκάδα και ζωντάνια θα συναντήσεις το πρωινό της Κυριακής στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, την οδό Μητροπόλεως. Gourmet ομελέτες (με σπανάκι και prosciutto), pancakes αλλά και υγιεινές επιλογές όπως γιαούρτι με musli, μαγειρεύονται στην ανοιχτή κουζίνα του καταστήματος. Τον καφέ δεν τον τσιγκουνεύονται άρα φρόντισε να έχεις χρόνο να τον απολαύσεις. 
Info
Hip Café, Μητροπόλεως 26/Πετράκη 3, Σύνταγμα, 2130154698
www.hipcafe.gr
          
Nixon
Το Nixon έχει brunch, οπότε ενδείκνυται για όσους ξύπνησαν με hangover από τις κραιπάλες του Σαββάτου αλλά και για όσους δεν έχουν σκοπό να μαγειρέψουν την Κυριακή. Το μενού περιλαμβάνει αβγά σε διάφορες εκδοχές, pancakes (πραγματικά υπέροχες) αλλά και κανονικό φαγητό. Τη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού που δεν είναι άλλη από το burger, pasta και σαλάτες. Αν δεν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που ξύπνησαν με hangover, πιείτε μια σαμπάνια με χυμό πορτοκάλι.
Info
Nixon, Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός, Αθήνα, 2103462077, www.nixon.gr 

N.J.V. Athens Plaza
Ένα πρωινό με προδιαγραφές ξενοδοχείου στην πιο υγιεινή εκδοχή του. Για όσους δεν θέλουν να κάνουν πάρτι οι θερμίδες, το «healthy breakfast» του ξενοδοχείου Plaza αποτελεί τη σωστή επιλογή. Κοστίζει 17 ευρώ και περιλαμβάνει φρούτα, χυμούς, ψωμάκια σίκαλης με γαλοπούλα ή καπνιστό σολομό, αβγά ποσέ, καφέ και τσάι. Σε αντίθεση όμως με τα παραπάνω σερβίρεται 8 με 11 το πρωί. 
Info
N.J.V. Athens Plaza, Bασ. Γεωργίου 2, Πλατεία Συντάγματος, 210 33 52 400, 800 11 10120, www.njvathensplaza.gr


άρθρο: reinegr.blogspot.com
προτάσεις από άρθρο του: downtown

2 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση! Παρεμπιπτόντως πήρες και την ψήφο μας στα Top Blogs :) Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια :))) Kι εσείς πήρατε τη δικιά μου ψήφο χτες όταν ανακάλυψα τα περί ψηφοφορίας και έτσι έσπευσα να ψηφίσω τα αγαπημένα μου blogs! Καλή επιτυχία! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή