Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

MΑΤΑΛΑ 11-13 Ιουνίου ...live your myth !

Παραλία Ματάλων

M A T A L A ... reunion 2011   Poster for the 2011 Matala Reunion

Τα Μάταλα ζουν ξανά στο ρυθμό του Hippie Mood!

Tα Μάταλα προετοιμάζονται για το μεγάλο event!!! Από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου  ετοιμαστείτε, όσοι παρευρεθειτε, να γυρίσετε πολλα χρόνια πισω και να νιώσετε και εσείς ... παιδί των λουλουδιών!
Προετοιμασίες : Σε κάθε σοκάκι και κεντρικό δρόμο των Ματάλων η μουσική παραπέμπει σε '60s και '70s, ενώ όλοι περιμένουν το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού.

Τα Μάταλα ζουν ξανά στο ρυθμό του Hippie Mood!

Δεκάδες πολίτες συμμετέχουν στο βάψιμο των δρόμων με κεντρική θεματική τους Hippies, ενώ την προσπάθεια στηρίζουν άνθρωποι όλων των ηλικιών. Σήματα ειρήνης, περιβαλλοντικά μηνύματα, αλλά και οικολογικά με αφορμή την έλευση των πρώην Χίπις, αλλά και της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, γίνονται σύνθημα σε κάθε γωνία των Ματάλων. Προετοιμασίες γίνονται παράλληλα για την παρέλαση των αυτοκινήτων 60s και 70s με κάποια από αυτά να είναι ήδη έτοιμα.


Ήδη κάποιοι επισκέπτες από το εξωτερικό και κυρίως τη Γερμανία έχουν φτάσει, ενώ πολλοί ακόμα Έλληνες αναζητούν κατάλυμα την τελευταία στιγμή. Τα δωμάτια ωστόσο στα Μάταλα είναι κλεισμένα, ενώ λίγα έχουν μείνει στις γύρω περιοχές.


Παρ' όλα αυτά, για την κάλυψη του μέγιστου δυνατού αριθμού των αναγκών, ο δήμος Φαιστού θα διαθέτει δωρεάν θέσεις στο Camping των Ματάλων, από την Παρασκευή 10 Ιουνίου έως και την Τρίτη 14.


article: reinegr.blogspot.com
source: cretalive.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου