Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

My summer make up


Οι σκιές, η μάσκαρα, το μέικ απ, τα πινέλα, τα λιπ γκλος και τα ρουζ έχουν εποχή. 
Συντονίστε τα με ακρίβεια με τη θερμοκρασία και το συνολικό προφίλ σας για να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα ασφαλές, chic και long lasting μακιγιάζ.

• Θυμηθείτε πως το καλοκαίρι…
less is best! Όσο πιο φρέσκο φαίνεται το πρόσωπό σας τόσο το καλύτερο. Αναδείξτε τη λαμπερή επιδερμίδα απλώνοντας με ένα φαρδύ πινέλο μια διάφανη πούδρα λάμψης αντί για ένα βαρύ φον ντε τεν. Έτσι, θα αποφύγετε όταν ιδρώνετε να φαίνεται πως λιώνει το μακιγιάζ. 

• Κάντε ένα τρικ επιστρατεύοντας δύο
μπρονζέ πούδρες, μια ματ και μια shimmering. Απλώστε σε όλο το πρόσωπο τη ματ και ταμπονάρετε από πάνω την ιριδίζουσα στα κινητά βλέφαρα, στα μήλα, στους ώμους και το λαιμό.

• Για ένα hot look στο πρόσωπο επιβάλλεται ένα
λαμπερό λιπ γκλος. Επιλέξτε μια juicy long lasting υφή σε κοραλί, μπεζ ή ροζ απόχρωση την οποία θα απλώσετε με ένα ειδικό πινέλο πάνω στα χείλη εστιάζοντας κυρίως στο κέντρο τους.

• Δοκιμάστε μια διακριτική
ιριδίζουσα σκιά σε μπεζ χρώμα ακριβώς κάτω από το τόξο των φρυδιών και πάνω στο κόκαλο της περιοχής προκειμένου να δώσετε έμφαση στο βλέμμα.

• Αν φορέσετε μάσκαρα, επιλέξτε μια αδιάβροχη σε μπλε ή μωβ χρώμα και διατηρήστε το φόντο της σε ένα απόλυτα natural look. Αν δεν το κάνετε, δεν θα αποφύγετε τους τεχνητούς και αντιαισθητικούς μαύρους κύκλους σε περίπτωση που βουτήξετε στη θάλασσα ή την πισίνα. Μην ξεχάστε να εξοπλιστείτε με το κατάλληλο προϊόν ντεμακιγιάζ για να το αφαιρέσετε με ευκολία.

source:neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου