Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Μαραβέγιας - Μουζουράκης :υποψήφιοι για το σημαντικότερο μουσικό βραβείο της Ευρώπης!

O Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας, μετά την μεγάλη επιτυχία του "Φίλα με ακόμα", είναι υποψήφιοι στο φετινό MTV BEST GREEK ACT, στα MTV EMA BELFAST 2011 !
Πώς μπορούμε να τους στηρίξουμε; Πολύ απλά με ένα κλικ στο www.mtvema.com. (κατηγορία Best Greek Act)

    

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας πολυτάλαντος και αεικίνητος καλλιτέχνης που εκτός από χαρισματικός ερμηνευτής και μουσικός εκφράζεται στο θέατρο και στην τηλεόραση όταν δεν κρατάει μικρόφωνο επί σκηνής.
Έχει στο ενεργητικό του συμμετοχές σε πολλές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις στο πλάι πολλών καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, καθώς και σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές ως πρωταγωνιστής. Έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους το "Μάντεψε Ποιος" στη LYRA το 2006 και πρόσφατα το  ‘Ιπτάμενος Δίσκος’ με την ΜΙΝΟΣ - ΕΜΙ που περιλαμβάνει την επιτυχία ‘Φίλα με ακόμα’ . Το καλοκαίρι του 2011 περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) ερμηνεύει τραγούδια στα ελληνικά, τα αγγλικά, τα ιταλικά και τα ισπανικά. Ξεκίνησε τη μουσική του πορεία στην Ιταλία. Η μουσική του είναι ακροβατεί ανάμεσα σε μεσογειακές και βαλκανικές αναφορές, με πλούσιες ενορχηστρώσεις και jazz και bossa nova στοιχεία. Έχει παίξει ζωντανά σε διάφορα φεστιβάλ σε χώρες όπως η Αυστρία, η Ιταλία και το Βέλγιο.
Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές αναμεταδόσεις, όπως στην πρώτη σε ακροαματικότητα γαλλική ραδιοφωνική εκπομπή “Le Fou Du Roi του Radio France (που έφτασε στα αυτιά ακροατών της Γαλλίας και της Γερμανίας) και στην έναρξη του Prix Europa, του Διεθνούς Φεστιβάλ Τηλεόρασης, Ραδιοφώνου και Νέων Τεχνολογιών στο Βερολίνο  Το τραγούδι «Φίλα με ακόμα» συμπεριλαμβάνεται στο  προσωπικό άλμπουμ του Πάνου  Μουζουράκη, με τίτλο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Greek Act μέσω του www.mtvema.com δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα μέχρι και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 (στις 24.00) να δώσει στους αγαπημένους του καλλιτέχνες το βραβείο και την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο του MTV, Best European Act.
 Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στους δύο, γιατί πραγματικά το αξίζουν!!! Και φυσικά τους στηρίζουμε όλοι με την ψήφο μας!!!

reinegr
πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου