Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο!!! Σοκολάτα χωρίς θερμίδες!


Λατρεύεις τη σοκολάτα! Έχεις εμμονή με τη σοκολάτα. Παχαίνει όμως και αναγκάζεσαι να καταπιέζεις τον εαυτό σου.... Το πρώτο εισπνεόμενο επιδόρπιο σε μορφή σπρέι είναι γεγονός! Δεν την τρώς δηλαδή τη σοκολατίτσα σου, την εισπνέεις. Έτσι, και τη γεύση της δεν στερείσαι και θερμίδες δεν παίρνεις. {Τι άλλο θα ακούσουμε, να προσθέσουμε!!! Γιατί τι να το κάνεις το άρωμα της σοκολάτας αν δεν μπορείς να τη γευτείς??? Εγώ ψηφίζω real σοκολάτα με όλες τις θερμίδες, έτσι για να την χαρούμε! Όσοι πάλι τις σκέφτεστε πολύ αυτές τις θερμίδες...μήπως καταφύγετε στο Le Whif?}

Le Whif σημαίνει σοκολάτα του... αέρα! 
Ένα μικρό φιαλίδιο που μοιάζει με εισπνοές που χρησιμοποιούν όσοι έχουν κάποια αλλεργία ή άσθμα, περιέχει όλη τη γεύση της σοκολάτας με μηδέν θερμίδες. Ψεκάζεις στο στόμα σου και μικρά σταγονίδια όλο γεύση πλημμυρίζουν το στόμα.Η ιδέα είναι μια εφεύρεση του David Edwards καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Harvard σε συνεργασία με δεκάδες μαθητές του στο εργαστήριό του στο Παρίσι. Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι σε 32 διαφορετικές χώρες δοκίμασαν τη σοκολάτα σε μορφή σπρέι πριν αυτή βγει στην αγορά.


Έκτοτε ο "τρελός" επιστήμονας και η ομάδα του δημιούργησαν 3 διαφορετικές γεύσεις - σοκολάτα, raspberry-σοκολάτα και μέντα σοκολάτα - για κάθε γούστο. 

Ο David Edwards ήταν φέτος επίσημος προσκαλεσμένος του Φεστιβάλ των Καννών, για να δείξει στους λαμπερούς επισκέπτες της γαλλικής πόλης την επαναστατική του εφεύρεση.

original άρθρο: tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου