Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Eurobasket 2011: Μπράβο στην Εθνική μας !!!

Πρώτα μας τρέλανε, μετά τρελάθηκε η Εθνική. Μεγάλη εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο (+20) και πολύ άγχος στο τέλος, μέχρι τη νίκη 74-69 επί της Κροατίας και την πρόκριση στη 2η φάση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. 
Είστε τρελοί;
Η Ελλάδα νίκησε μετά από.... θρίλερ στα τελευταία λεπτά την Κροατία με 74-69 και προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ. Η Εθνική είχε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όταν και έφτασε στο +20, ωστόσο στο τρίτο δεκάλεπτο «κόλλησε» και κάπου εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είχαν αρκετές λάθος επιλογές στην επίθεση, με αποτέλεσμα οι Κροάτες στην τέταρτη περίοδο να φτάσουν ακόμα και στο -2. Το παιχνίδι έγινε δραματικό στο τελευταίο λεπτό, ωστόσο με ένα τρίποντο του Φώτση και δύο πολύ σημαντικές βολές του Ζήση, η Ελλάδα έφτασε στη νίκη που της χάρισε την πρόκριση στην 2η φάση του Ευρωμπάσκετ. 

Για την Ελλάδα κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Φώτσης με δεκαεπτά πόντους, 5/8 τρίποντα, τρία ριμπάουντ και τρεις τάπες, ενώ εξίσου καλή απόδοση είχε ο Βασιλειάδης με δεκαεπτά πόντους, πέντε ριμπάουντ και 3/7 τρίποντα. Επίσης, ξεχώρισαν ο Μπουρούσης με έντεκα πόντους και τέσσερα ριμπάουντ και ο Καλάθης με εννιά πόντους, οκτώ ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και τέσσερα κλεψίματα.

απόσπασμα από sportdog.gr 

1 σχόλιο:

  1. μπραβο στην εθνικη μας πολυ μα ρεσει το μπασκετ και παθιαζομαι στους αγωνες να ερθεις παο το σπιτακι μ να μ πεις την γνωμη σ οκ; φιλιααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή