Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Ένας καθρέφτης ... για όλες τις δουλειές !

Οι περισσότεροι από εμάς περνάμε αρκετό χρόνο καθημερινά μπροστά από τον καθρέφτη μας. Τι θα λέγατε, λοιπόν, να μπορούσατε να δείτε στον καθρέφτη σας όχι μόνο από το είδωλο σας αλλά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες;

                                      Cybertecture Mirror, ο καθρέφτης του μέλλοντος!


Αυτό ακριβώς έρχεται να κάνει πράξη ο νέος high-tech καθρέφτης που σας υπόσχεται να δείτε τον εαυτό σας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!
Με την ονομασία Cybertecture Mirror, ο απίστευτος αυτός καθρέφτης διατάσεων 815 x 507 x 80mm παρουσιάζει κάθε είδους πληροφορία (καιρό, email, Social Networks, RSS Feed), ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμα και τηλεόραση την ώρα που ετοιμάζεστε! Το σύστημα του είναι βασισμένο σε Linux ενώ η σύνδεση γίνεται μέσω WiFi. 

Επιπλέον, ο καθρέφτης μπορεί να σας παρέχει μια λεπτομερή αναφορά της φυσικής σας κατάστασης μέσω balance test, παρόμοιου με αυτού του Nintendo Wii Fit αλλά και να αποτελέσει τον προσωπικό σας γυμναστή...
Ωστόσο, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τον Cybertecture Mirror, μάλλον θα χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η τιμή του μπορεί να φτάσει μέχρι τα $7000 ανάλογα με τις λειτουργίες που επιλέξετε.

πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου