Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Βρες το χτένισμα των μαλλιών ... που σε αδυνατίζει !


Θέλετε να δείχνετε πιο αδύνατη; Τότε το κατάλληλο χτένισμα, στιλ αλλά και κόψιμο των μαλλιών, σας μεταμορφώνει και σας κάνει να δείχνετε πολύ πιο αδύνατες. Μάθετε όλα τα μυστικά για το πώς θα καταφέρετε να δείχνετε σαν να χάσατε πολλά κιλά με όπλο τα μαλλιά σας!


Κάτω από τον ώμο: ένα κούρεμα που φτάνει μέχρι τον ώμο ή τον υπερβαίνει δημιουργεί την εντύπωση ότι έχεις  μακρόστενο και πιο αδύνατο πρόσωπο ενώ τα κοντά κουρέματα δεν είναι καλή επιλογή μιας και σε κάνουν να δείχνεις πιο "φαρδιά". 


Παίξε με το φιλάρισμα: το φιλάρισμα προσθέτει κίνηση και άρα κάνει το πρόσωπο σου να δείχνει πιο λεπτοκαμωμένο, ενώ τα μονοκόμματα κουρέματα όχι μόνο δεν σε αδυνατίζουν αλλά σε "μεγαλώνουν" κιόλας, γι' αυτό απόφυγέ τα! 


Γύρισε τα στο πλάι: φέτος η χωρίστρα είναι must κυρίως στη μέση, όμως αν θέλεις να δείχνεις πιο αδύνατη τότε δεν έχεις παρά να φέρεις τη χωρίστρα σου στο ένα πλάι για να εξαφανίσεις τα μάγουλα σου και να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι έχει γωνίες! Έτσι ειδικά αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο , θα "σπάσεις" λιγάκι την στρογγυλάδα ενώ θα είσαι απόλυτα στιλάτη και μοντέρνα!


Το χρώμα παίζει ρόλο: είτε έχεις σγουρά μαλλιά είτε ίσια, το σίγουρο είναι ότι σε κάποια φάση της ζωής σου θα τα βάψεις. Αλλά τι χρώμα θα τα βάψεις για να δείχνεις πιο αδύνατη; Το χρώμα που θα επιλέξεις πρέπει να δείχνει φυσικό επάνω σου για να σου αφαιρέσει πόντους, ενώ γενικά έχε κατά νου ότι πιο σκουρόχρωμες αποχρώσεις σε αδυνατίζουν σε σχέση με τις πιο ξανθές αποχρώσεις. Βρες την απόχρωση εκείνη που ταιριάζει άψογα στην απόχρωση της επιδερμίδας σου και προσπάθησε να μην σκουρύνεις το μαλλί σου πάνω από δύο τόνους για καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι ανταύγειες, τα φλασάκια και τα άλλα: αν θέλεις να δώσεις κίνηση και τσαχπινιά στα μαλλιά σου, τότε δεν έχεις παρά να τονίσεις ένα μονότονο χρώμα με ανταύγειες που σε φωτίζουν και φυσικά σε αδυνατίζουν! Οι ανταύγειες προσφέρουν κίνηση και -ειδικά αν πέφτουν ανάλαφρα στο μέτωπο - σε "κόβουν", με αποτέλεσμα να δείχνεις πιο αδύνατη εύκολα και απλά!

Φράντζες και αφέλειες τριγύρω πολλές: η φράντζα μπορεί μέχρι τώρα να μην σε τρέλαινε, όμως  αν θέλεις να δείχνεις πιο αδύνατη χωρίς να χρειαστεί να κάνεις δίαιτα, οφείλεις να την τολμήσεις! Η φράντζα που είναι έντονη και γεμάτη κόβει στην ουσία το πρόσωπο σου με αποτέλεσμα να σε αδυνατίζει αλλά και να μικραίνει το μέτωπο σου, ειδικά αν έχεις μεγάλο μέτωπο. Οι αφέλειες δίνουν μια κίνηση στα μαλλιά και ειδικά αν τις φέρεις προς το ένα πλάι δείχνουν το πρόσωπο πιο στενό και άρα εσένα όλο και πιο αδύνατη!

πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου