Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΟ! Ταξί ... με το πάτημα ενός κουμπιού !


Η εμπειρία του ταξί αλλάζει! Με νέες επαναστατικές εφαρμογές, που είναι διαθέσιμες στην Αθήνα για όλους τους κατόχους smartphone Android και iphone


Η αλλαγή της εμπειρίας ξεκινά από την κλήση. Η κλήση γίνεται χωρίς καμία χρέωση, χωρίς αναμονές, με την χρήση μιας εφαρμογής. Με το πάτημα ενός κουμπιού «Θέλω ΤΑΞΙ» σε εντοπίζει πάνω στο χάρτη, χρησιμοποιώντας το GPS του τηλεφώνου σου, βρίσκει τα κοντινότερα σε σένα ταξί και επιλέγει αυτόματα για σένα το πλησιέστερο. 

Σε λίγα δευτερόλεπτα το βλέπεις από τον χάρτη του κινητού σου τηλεφώνου, καθώς σε πλησιάζει και ξέρεις ακριβώς ποιος, πότε και που ακριβώς είναι ο οδηγός που έρχεται να σε παραλάβει. 
Η σύγχρονη εμπειρία συνεχίζεται μέσα στο ταξί, μια που τώρα βλέπεις τον οδηγό να χειρίζεται ένα tablet που του δίνει μια σειρά από εξαιρετικά χρήσιμες για εκείνον – και για σένα - πληροφορίες, όπως τις αφίξεις των πλοίων και των αεροπλάνων, πληροφορίες για διάφορες εκδηλώσεις και γεγονότα στην πόλη, εφημερεύοντα νοσοκομεία και ένα σωρό άλλα.
Για παράδειγμα μπορείς να παρακολουθείς μέσα απ' το ταξί την άφιξη της πτήσης των αγαπημένων σου προσώπων, καθώς πηγαίνεις να τα παραλάβεις από το αεροδρόμιο! 
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Android market και από το app store της apple και η χρήση της είναι εντελώς δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το taxiplon.com, ή γίνετε μέλη στο www.facebook.com/taxiplon

πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου