Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

"Τι αλλάξατε λόγω κρίσης;;;" And the winner is ...

Έφτασε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα της τελευταίας μας ψηφοφορίας για το 2011... η ερώτηση απλή και επίκαιρη : 

Λόγω κρίσης, τι χρειάστηκε να αλλάξεις στην καθημερινότητά σου;


και η απάντηση που συγκέντρωσε το 72% των προτιμήσεων σας ήταν .... πως λόγω κρίσης ψωνίζετε λιγότερα πλέον ρούχα και παπούτσια! {Πόσο σας νιώθω, καθώς ανήκω κι εγώ σ'αυτήν την κατηγορία!}.

Το 65% από εσάς δήλωσε πως λόγω κρίσης αναγκάστηκε να περιορίσει τις εξόδους του! Η αλήθεια είναι πως με αυτούς τους μισθούς και τα τόσα χαράτσια, όχι μόνο χρήματα δεν υπάρχουν για καφέδες και nightlife αλλά ούτε και διάθεση, δυστυχώς!

Έπειτα, το 44% δήλωσε πως για να τα βγάλει πέρα με την κρίση σταμάτησε τα ταξίδια και τις εκδρομές! Φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς πόσα χρήματα χρειάζονται  πλέον για να κάνει κάποιος με το αυτοκίνητο του και μια απλή, μονοήμερη εκδρομή, για να μην αναφερθούμε στη χρήση πλοίων και αεροπλάνων! :(
Συνεχίζουμε και διαπιστώνουμε πως οι ταβερνούλες και τα εστιατόρια έγιναν παρελθόν για το 37% από εσάς! {έφτασε η ώρα δηλαδή να αναδείξετε τις μαγειρικές σας ικανότητες και έτσι πιο συχνά να μαζεύονται φίλοι και συγγενείς στο σπίτι και να γεύονται τις γαστρονομικές δημιουργίες σας}.

Τέλος υπάρχουν και οι τυχεροί ... ένα πολύ μικρό ποσοστό μόνο ... the happy faces... το 3% που δήλωσε πως η κρίση δεν ήταν ικανή να αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά τους !

Εμείς να ευχηθούμε με το νέο έτος να γεμίσουμε όλοι με περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία και να μην αφήσουμε την κρίση να μας κερδίσει!!! Οι ευτυχισμένες στιγμές βρίσκονται στα πιο απλά πράγματα, εκεί που δεν έχουν θέση τα ευρώ! Όταν το αντιληφθούμε αυτό, τότε σίγουρα τα happy faces δεν θα είναι μόνο το 3% ...

άρθρο: reinegr.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά!!!
    έχεις πρόσκλησηη στο μπλογκ μου. σε περιμένω...

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόσκληση ελήφθη κ ήδη έτοιμη και η ανάρτηση!!! Χρόνια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή