Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Δείτε ποια είναι η μόδα φέτος στα γυαλιά ηλίου


γυαλιά ηλίου είναι το must αξεσουάρ για κάθε εμφάνισή σας, ειδικά τώρα που αρχίζει να μυρίζει άνοιξη! Η μόδα στα γυαλιά ηλίου προτείνει κυρίως αυτά σε στιλ retro και κλασικό, σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος της Vogue.


Σκελετός με χρώμα: Τα δημοφιλή της προηγούμενης σεζόν κρύσταλλοι, λογότυπα και μεταλλικοί σκελετοί έχουν χάσει τώρα πια τη σημασία τους. Αντ 'αυτού, τη θέση όλων αυτών των διακοσμητικών στοιχείων αυτή την άνοιξη, αναλαμβάνουν τα trendy χρώματα του σκελετού. 

Στρόγγυλα: Γυαλιά με στρογγυλή φόρμα έχουν φορέσει οι πάντες, από τον John Lennon μέχρι Whoopi Goldberg. Αλλά αυτό το σχήμα έχει άδικα ξεχαστεί για αρκετές εποχές. Τον τελευταίο καιρό όμως έχει καταστεί και πάλι δημοφιλής. Οι πιο γνωστοί οίκοι μόδας κυκλοφόρησαν συλλογές με στρόγγυλα γυαλιά. Η μόνη επισήμανση που θα ήταν καλό να γίνει είναι πως οι γυναίκες που έχουν στρογγυλό πρόσωπο καλό θα ήταν να μην τα επιλέξουν.

Γεωμετρικά: Ένα ενδιαφέρον trend αυτή την εποχή - γυαλιά με γεωμετρικά σχήματα. Αν θέλετε να δώσετε στην εικόνα σας «γωνίες» και ευθύτητα, τότε αυτά τα γυαλιά θα κάνουν αυτό που θέλετε καλύτερα από όλα τα άλλα. Ωστόσο, προσέξτε, πρέπει να επιλέξετε και την κατάλληλη ενδυμασία - retro-φορέματα, μπλούζες με περίεργα σχέδια, σακάκια με τριγωνικούς ώμους της δεκαετίας του 80.


πηγή: real.gr

4 σχόλια:

  1. Ήθελα να πάρω τώρα γυαλιά στρόγγυλά αλλά μου θύμισαν τον Harry Potter έτσι τείνω προς τα πιλότου . Μόδα είναι πάντως και θα περάσουν!!!
    Μου άρεσε η ενημέρωσή σου!!!
    http://julia-mylifeandthoughts.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Εγω να δεις!!!! Σχεδον καθε χρονο αγοραζω και ενα ζευγαρι!!!! Φετος με την κριση βεβαια θα το σκεφτω σοβαρα! Καλο βραδυ :)

      Διαγραφή