Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Σπίτια ονειρεμένα ...enjoy !

Ο τίτλος του άρθρου μάλλον θα έπρεπε να είναι "Τα σπίτια που δύσκολα θα αποκτήσω", αλλά ας μείνουμε καλύτερα στο ότι "η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία"! Απολαύστε τα και πάρτε ιδέες!!!



Πολυτέλεια σε σκούρο. Τα έπιπλα είναι σε πιο ανοιχτά χρώματα για να διατηρείται η αισθητική ισορροπία και η ιδιαίτερη προσοχή που έχει δοθεί μέχρι και στον φωτισμό δημιουργεί μια glam ατμόσφαιρα.


Διακοσμητική δημιουργικότητα σε άσπρο, μαύρο και γκρι. Σημείωσε πόσο όμορφα ξεχωρίζουν στο χώρο οι κόκκινες πινελιές. Λίγες, αλλά αρκετές για να δώσουν αυτό το "κάτι" παραπάνω".


Το "τζίνι" της αισθητικής είχε έμπνευση. Χρωματική αρμονία, μινιμαλισμός και εντυπωσιακή απλότητα με φόντο το ηλιοβασίλεμα...


Όταν το ξύλο έχει κέφια μπορεί να δώσει πραγματικά έναν χώρο ζεστό και όμορφο. Σε μια ακατέργαστη μορφή αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον. 


Η δυναμική του λευκού είναι αξεπέραστη. Μερικές διαφορετικές πινελιές για να αποφύγεις τον απόλυτο "ιδρυματισμό" και το αποτέλεσμα είναι σχεδόν πάντα ξεχωριστό. 


Όταν η αρχιτεκτονική συναντά το σύγχρονο design, οι γήινοι τόνοι το σκοτεινό μαύρο και οι ευθείες γραμμές τις καμπύλες σε ένα cocktail ισχυρής αισθητικής. 


Απλά, λιττά, χωρίς διακοσμητική πολυλογία. Οι ανοιχτές αποχρώσεις του ξύλου πάντα δίνουν έναν πιο φρέσκο αέρα στο σπίτι και αναδεικνύονται καλύτερα στο φυσικό φως. 


Αν αυτό δεν μοιάζει με όνειρο, τότε τι; Χαλαρώνεις στο τζακούζι, απολαμβάνεις τη θέα και μετά για ύπνο. Ε, ναι! Αυτός είναι ο ορισμός της ξεκούρασης! 


Σκούρο γκρι με κρυστάλλινες νότες και υπέροχη θέα. Δύο φουτουριστικού design πολυθρόνες και ένα φούξια χαλί δίνουν στο χώρο τη σύγχρονη πινελιά και σε αποτελειώνουν! 


Τι τα θέλεις τα ταβάνια όταν μπορείς να έχεις πρόσβαση στον ουρανό με τα άστρα; Ξαπλώνεις... κι αν πέσει ένα αστέρι, κάνεις μια ευχή! 


πηγή:tlife

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω!!!! Προσωπικά θα ήθελα το υπνοδωμάτιο της τελευταίας φωτογραφίας :) Βέβαια αν το καλοσκεφτείς, χωρίς πατζούρια θα ξυπνούσα από τις 6...χμμμ άντε καλά είναι και τα δικά μας :PPP

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα!Ειδικά το τελευταίο μου αρέσει πολύ!!!Έχω δει σε σπίτι ανάλογο δωμάτιο με τζάμι αντί για ταβάνι και ειδικά το βράδυ είναι μαγευτικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή