Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Newspaper nails : η νέα τάση στα νύχια ! Κάντο μόνη σου! video

Η νέα τάση στο μανικιούρ έρχεται από τις ΗΠΑ, ονομάζεται newspaper nails και συνδυάζει το βερνίκι με... την εφημερίδα. Η αγαπημένη σου κυριακάτικη δεν περιορίζεται πλέον στην ενημέρωση, συμμετέχει και στο καθημερινό σου beaute.


Τα «newspaper nails» είναι η νέα τρέλα που κυριαρχεί στο μανικιούρ. Είναι ένα αρκετά απλό στυλ για τα νύχια που μπορείς εύκολα και γρήγορα να το κάνεις μόνη στο σπίτι. 

Πώς θα αποκτήσεις τα «newspaper nails»

1. Σε καθαρά, άβαφα νύχια άπλωσε ένα λεπτό στρώμα βάσης – όποια βάση χρησιμοποιείς συνήθως. Στη συνέχεια άπλωσε ένα βερνίκι σε όποιο χρώμα προτιμάς, αποφεύγοντας τις πολύ σκούρες αποχρώσεις και τις ιριδίζουσες υφές.

2. Ώσπου να στεγνώσουν τα νύχια σου πάρε την εφημερίδα και κόψε 10 κομματάκια, διαστάσεων περίπου 3εκ. επί 5εκ.

3. Περίμενε ώσπου τα νύχια σου να έχουν στεγνώσει εντελώς. Πάρε ένα μπολ και γέμισέ το με καθαρό οινόπνευμα. Βούτηξε ένα δάχτυλο στο οινόπνευμα και στη συνέχεια βούτηξε ένα από τα κομματάκια της εφημερίδας, βγάλτο και τίναξέ το καλά.
Τοποθέτησε την εφημερίδα στο νύχι και τύλιξε την με ένα χαρτομάντιλο που θα είναι και αυτό βουτηγμένο στο οινόπνευμα. Πίεζε ελαφρά με το χαρτομάντιλο για 10 δευτερόλεπτα και μετά αφαίρεσε σιγά σιγά την εφημερίδα. Τα γράμματα θα έχουν αποτυπωθεί στο νύχι. Επανάλαβε την διαδικασία για κάθε νύχι.

4. Περίμενε τουλάχιστον 5 λεπτά για να στεγνώσουν καλά τα νύχια και πέρασε ένα λεπτό στρώμα top coat. Το διάφανο αυτό βερνίκι θα προστατεύσει και θα αναδείξει το πρωτότυπο μανικιούρ σου.

Χρειάζεσαι extra βοήθεια; Δες το ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει βήμα-βήμα πως να αποκτήσεις τα newspaper nails. πηγή: missbloom.gr

1 σχόλιο: