Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

180'' είναι αρκετά :)

Και έλεγα πως μπορείς να "σκανάρεις" πολύ γρήγορα ένα άτομο....αλλά για τόοοοσο γρήγορα δεν το περίμενα! reine

Λένε να μην κρίνουμε ποτέ ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Όταν, όμως, το θέμα μας είναι η ανταπόκριση στο φλερτ, προφανώς ισχύει ακριβώς το αντίθετο. 
Μια νέα βρετανική δημοσκόπηση αποκαλύπτει πως για τις περισσότερες γυναίκες, 180 δευτερόλεπτα είναι υπεραρκετά για να αποφασίσουν εάν ο άντρας που βλέπουν απέναντί τους αξίζει τον κόπο ή όχι.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε για να συνοδεύσει την κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου που λέγεται «Ένστικτο» («Instinct», εκδ. Penguin), μέσα σε 3 λεπτά η μέση γυναίκα έχει «ζυγίσει» την εμφάνιση, το σώμα και το γούστο του στο ντύσιμο, καθώς και την μυρωδιά, την προφορά και τις πιθανότητες να της ταιριάζει.
Και σαν να μην έφταναν όλ’ αυτά, έχει ελέγξει επίσης πως αλληλεπιδρά με τους φίλους τους, καθώς και εάν είναι επιτυχημένος ή φιλόδοξος!
Ακόμα χειρότερο, σύμφωνα με δημοσκόπηση, είναι το ότι οι γυναίκες σπανίως αλλάζουν γνώμη έπειτα από την αρχική εκτίμηση - και πιστεύουν ότι έχουν «πάντοτε δίκιο» στις εικασίες και κρίσεις τους της πρώτης ματιάς.
Η δημοσκόπηση έδειξε ακόμη πως οι γυναίκες απορρίπτουν γρήγορα έναν άντρα που νιώθουν ότι είναι πολύ αλαζονικός ή πολύ ενδεής.
Τον απορρίπτουν επίσης εάν δεν φέρεται καλά στους άλλους, εάν δείχνει ότι δεν κερδίζει αρκετά χρήματα και εάν δεν έχει τίποτα κοινό μαζί τους.
Η δημοσκόπηση έδειξε επίσης πως οι περισσότερες γυναίκες εμπιστεύονται το ένστικτό τους - ακόμα και όταν υποκύπτουν στην ομορφιά του άντρα παρ’ ότι το ένστικτό τους λέει άλλα. Στην πραγματικότητα, το 88% των γυναικών είπαν πως σε τέτοιες περιπτώσεις το ένστικτό τους είχε δίκιο και έπρεπε να το εμπιστευτούν…
source: www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου