Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ετοιμαστείτε για το πρώτο beer festival !


Στην τελική φάση προετοιμασίας για το πρώτο Ουτοπία Beer Festival βρίσκεται η Beer Utopia! 

Έρχεται το πρώτο Beer Festival !
Το Φεστιβάλ πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιουλίου, έξω από την Beer Utopia στη Χάνδακος 34, στο Ηράκλειο, ενώ θα είναι η πρώτη γιορτή στην πόλη, που βασίζεται στα γερμανικά πρότυπα του Octoberfest. Για τις ανάγκες μάλιστα προετοιμασίας, οι υπεύθυνοι της γιορτής πραγματοποίησαν ταξίδι – αστραπή στη Γερμανία, προκειμένου να παραβρεθούν στην Εθνική Γιορτή Λυκίσκου, αλλά και να αναζητήσουν τις καλύτερες ιδέες και εξοπλισμό.
Κατά τη διάρκεια του 1ου Ουτοπία Beer Festival, πρόκειται να παρουσιαστεί η μεγαλύτερη συλλογή στο Ηράκλειο από μπίρες όλου του κόσμου, αλλά και να προσφερθεί άφθονη παγωμένη χύμα μπίρα.

Πολλά παιχνίδια μπίρας, μουσική και χορός περιμένουν παράλληλα τους παραβρισκόμενους στην πιο δροσερή γιορτή του καλοκαιριού. Η Ουτοπία και η Beer Utopia θα παρουσιάσουν επίσης για πρώτη φορά επίσημα τους περίφημους «πύργους μπίρας» τριών λίτρων που έφθασαν με ειδική παραγγελιά από Αμερική και Γερμανία.
Για τις ανάγκες του Φεστιβάλ η Beer Utopia έχει εξασφαλίσει εκατοντάδες ποτήρια μπίρας δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες, προσφορά από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία που είναι ο Μεγάλος Χορηγός Μπίρας του Φεστιβάλ. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ η μπίρα δεν θα προσφέρεται δωρεάν για λόγους ασφάλειας, αλλά σε πολύ ανταγωνιστική τιμή, με δώρο λουκάνικα και διάφορους μπιρομεζέδες.
Δωρεάν ωστόσο θα είναι η συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια μπίρας, όπου οι υποψήφιοι «μπιράκηδες» μπορούν να δηλώνουν τις ομάδες τους στο 2810 341 321 ή στο καφέ Ουτοπία ως και την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 6.00 το απόγευμα.
Τη χορευτική επιμέλεια της γιορτής έχουν το Nena’ s Academy και η Ομάδα Χορού Caritmo, που θα παρουσιάσουν απίθανες χορογραφίες, αλλά και θα παρασύρουν όλους τους παραβρισκόμενους στα κλασικά πια χορευτικά πάρτυ δρόμου, που πραγματοποιούνται έξω από την Ουτοπία για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης έχουν ο Λάμψη FM 92,9 και ο Παντελής Μπότσης, σε συνεργασία με τον DJ Αντώνη Κεφαλογιάννη.

source: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου