Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

"Είσαι στην παραλία! Τι προτιμάς να κάνεις;" ...and the winner is ...

Η ψηφοφορία μας έληξε !!! ... "Είσαι στην παραλία! Τι προτιμάς να κάνεις?" .....and the winner is.....χμμμ, αυτήν τη φορά έχουμε δύο νικητές (έτσι για πρωτοτυπία!). 

    
Συγκεντρώνοντας από  36% η κάθε απάντηση, φάνηκε πως οι περισσότεροι από εσάς, όταν είστε στην παραλία προτιμάτε το κολύμπι και τις βουτιές από τη μία, και το χαλάρωμα με περιοδικό στην ξαπλώστρα από την άλλη!!! (Φυσιολογικό το βρίσκω, αφού αν τρελαθείς στο πρόσθιο και το ύπτιο, μετά τη χρειάζεσαι την ξάπλα σου κάτω από την ομπρέλα!).

                                
Μόνο ένα 10% απάντησε πως προτιμάει να κάνει ηλιοθεραπεία με τις ώρες... (απαπαπα...τα έχουμε πει, ο πολύς ήλιος κάνει κακό και μας χαλάει και την baby επιδερμίδα μας :p)

                               
Τέλος, ένα 15% δήλωσε πως αυτό που προτιμάει να κάνει στην παραλία είναι ... κουτσομπολιό για τους γύρω λουόμενους!!!! :) - η αλήθεια είναι πως εδώ πίστευα πως το ποσοστό θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο...(γιατί όπως και να το κάνουμε όλο και θα έχουμε δίπλα μας κάποιον-α άξιο "κοινωνικού σχολιασμού") - αλλά μάλλον σας πέτυχα στις καλές σας, τότε που ξεχειλίζουμε όλοι από φροντίδα, αγάπη και προδέρμ για τον πλησίον μας :))))
Πάντως ό,τι κι αν προτιμάτε να κάνετε στην plage... απολαύστε το και περάστε όσο καλύτερα γίνεται !!! reine 

article: reinegr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου