Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

Στο Google+ ... όχι μόνο Ignore, αλλά και Block! - video



Βlock και Ignore: γιατί ... όπως στη ζωή έτσι και στο internet - δεν θέλουμε να έχουμε επικοινωνία με όλους!
Tο Google+ λοιπόν θέλοντας να ικανοποιήσει τους χρήστες του προσφέρει πλέον και τις δύο αυτές λειτουργίες.
Έκανες σε κάποιον Ignore ?: δεν θα εμφανίζονται πλέον τα posts του, δεν θα δέχεσαι ειδοποιήσεις για τη δραστηριότητα του και δεν θα εμφανίζεται στους κύκλους σου.
Μήπως (ακόμα χειρότερα) έκανες σε κάποιον Block?: εξαφανίζεται από τους κύκλους σου, δεν θα εμφανίζονται τα posts του, δεν θα μπορεί να δει τίποτα από όσα μοιράζεσαι με
τους κύκλους σου και φυσικά δεν θα μπορεί να σχολιάσει τα posts σου.

Βέβαια, μη στεναχωριέσαι...γιατί αν αργότερα τα ξαναβρείς μαζί του και θέλεις πλέον να μοιράζεστε τα πάντα.... αλλαγή στις ρυθμίσεις και ... ούτε γάτα ούτε ζημιά!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
reinegr.blogspot.com
original άρθρο: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου