Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

3χρονο κορίτσι ...ντυμένο "Pretty Woman" από την ίδια του την μητέρα!


Έχουμε δει μητέρα να κάνει botox στο 8χρονο κοριτσάκι της, μάνα να ντύνει σταρ το 4χρονο κοριτσάκι της για καλλιστεία...Τώρα είδαμε και το χειρότερο... Μάνα έντυσε το τρίχρονο κοριτσάκι της "pretty woman" για τις ανάγκες τηλεοπτικού show.



Το κοριτσάκι ντύθηκε κατ΄ εικόνα και ομείωση της Pretty Woman Julia Roberts όπου στην γνωστή ταινία υποδύεται την πόρνη που ερωτεύεται ο πλούσιος πελάτης της, αλλά, το αποτέλεσμα της προσπάθειας με την μικρή Paisley είναι το λιγότερο ...θλιβερό!



Και μπορεί κάποιοι να  λένε ότι πρόκειται για παιχνίδι αλλά σίγουρα το πρότυπο που μπαίνει στην ευαίσθητη ψυχούλα του μικρού κοριτσιού ίσως να μην είναι ότι καλύτερο...
Μην ξεχνάμε πως πριν από λίγες μέρες στην ίδια εκπομπή είχε λάβει μέρος η 4χρονη Maddy η οποία είχε μεταμορφωθεί σε Dolly Parton με κατάξανθη περούκα και ψεύτικο τεράστιο στήθος!


{Βέβαια για όλα αυτά δεν φταίνε τα μικρά παιδιά φυσικά, αλλά οι γονείς τους, οι οποίοι θα έπρεπε άμεσα να συνειδητοποιήσουν τι κάνουν και να σταματήσουν να εκθέτουν δημόσια με αυτόν τον τρόπο τα ίδια τους τα παιδιά! reine}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου