Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

Tρόποι λεύκανσης για ένα λαμπερό χαμόγελο!

Ένα εντυπωσιακό χαμόγελο πάντα τραβάει τα βλέμματα! Ποιες είναι όμως οι επιλογές που έχουμε για να το αποκτήσουμε ;


1. Μια απλή αλλά εντυπωσιακή λεύκανση!

Η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος λεύκανσης είναι η zoom ap, κατά την οποία δεν ταλαιπωρείται το σμάλτο των δοντιών και είναι αρκετή μία μόλις συνεδρία. Ουσιαστικά ο γιατρός θα φτιάξει ένα "καλούπι" για τα δόντια σου το εκμαγείο, στο οποίο και τοποθετείται και το ειδικό υλικό της λεύκανσης και εφαρμόζεται στο στόμα. 


Είναι επικίνδυνη;
Η λεύκανση είναι απολύτως ακίνδυνη εφόσον γίνεται από σωστά ενημερωμένο γιατρό με ανάλογη τεχνογνωσία και εξοπλισμό και συντηρείται περιοδικά, ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή.

2. Μήπως να δοκιμάσεις το Bright Smile;
Σε περίπτωση που το αισθητικό αποτέλεσμα που δίνει η λεύκανση δεν σε ικανοποιεί, μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία! Το bright smile είναι ο συνδυασμός λεύκανσης με διόρθωση σπασμένων, τραυματισμένων με κατάγματα, δυσχρωμικών ή ακόμη και ελαφρώς στραβών δοντιών, χωρίς να επέμβουμε σε όλα τα δόντια.  Χρησιμοποιώντας ειδικά υλικά, που στα χέρια ενός εξειδικευμένου και επιδέξιου οδοντίατρου μεταμορφώνουν το σχήμα των δοντιών και  χαρίζουν ένα γοητευτικό χαμόγελο.
Με τη μέθοδο αυτή μπορείς μαζί με πιο λευκό αποτέλεσμα να αποκτήσεις και το σωστό σχήμα των ούλων. Αν τα ούλα  φαίνονται άσχημα όταν χαμογελάς (ουλικό χαμόγελο) ή εάν η γραμμική των ούλων είναι στραβή, τότε στο bright smile θα συμπεριλάβουμε και μια διόρθωση γραμμικής ούλων με ένα laser μαλακών ιστών.


3. Τέλειο χαμόγελο με bonding

Όταν το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και το bright smile δεν καλύπτει τις αισθητικές απαιτήσεις, η λύση μπορεί να είναι το bonding. Bonding είναι η μέθοδος της αισθητικής οδοντιατρικής κατά την οποία δεν φθείρουμε καθόλου τα φυσικά δόντια αλλά διορθώνουμε το σχήμα και το χρώμα τους προσθέτοντας πάνω τους - κάνοντας ένα είδος γλυπτικής (teeth shaping) - ειδικά υλικά. 
Αυτά είναι συνήθως εξατομικευμένες ρητινώδεις πορσελάνες οι οποίες αφού υποστούν ειδική επεξεργασία πάνω στα δόντια, γίνονται ένα σώμα με αυτά, γυαλίζονται με πολύ σύγχρονες μεθόδους όπως τα φυσικά δόντια και προσαρμόζονται στον τρόπο που μασάμε (σύγκλιση) ώστε να μην σπάνε. 
Το αποτέλεσμα του bonding εξαρτάται πάλι από τη γνώση και το σωστό χειρισμό του οδοντιάτρου. Αν συνδυαστούν τα σωστά υλικά με το σωστό τρόπο γυαλίσματος των υλικών το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό.


4. Η "έσχατη" λύση για χολιγουντιανό χαμόγελο
Αν παρόλα αυτά οι προσδοκίες σου είναι πιο μακρινές και αγγίζουν την τελειότητα των Hollywood smiles, τότε η λύση είναι μία: όψεις πορσελάνης. Οι όψεις είναι ό, τι τελειότερο διαθέτει η αισθητική οδοντιατρική. Γίνονται σε κάθε ηλικία και το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό.ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ
Το πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι αυτό που δεν φαίνεται. Πρέπει οι φίλοι σου να σου πουν πως έχεις ομορφύνει και όχι τι έκανες στα δόντια σου. Αυτή είναι η ερώτηση κρίσεως που θα φανεί εάν είναι επιτυχημένη η παρέμβαση που κάναμε ή όχι. Δόντια απίστευτα λευκά που φωσφορίζουν, δόντια χοντρά που προβάλλουν σαν αλογίσια, αφύσικα αλλοιωμένα χαμόγελα, δημιουργούν τραγικές εντυπώσεις που θα πρέπει να αποφεύγονται. Αυτός είναι ο ρόλος της αισθητικής οδοντιατρικής, να μας κατευθύνει σωστά σε ένα χώρο που μας είναι άγνωστος και να μας βοηθήσει μέσω ενός χαμόγελου να προβάλλουμε τα χαρακτηριστικά μας…


source: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου