Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Δεν έχεις τι να φορέσεις; (ή μήπως ... έτσι νομίζεις;)


Νιώθετε ότι δεν έχετε τι να φορέσετε ενώ παράλληλα δεν έχετε σκοπό να ξοδέψετε λεφτά στην απόκτηση καινούργιων ρούχων; Join the club!!! (κάθε χρόνο, το ίδιο ερώτημα "Μα καλά, πέρυσι τίιιι φόραγα;;;"). Μάλλον ήρθε η ώρα να ακολουθήσουμε τις παρακάτω συμβουλές... μήπως και δώσουμε απάντηση στο μόνιμο ερώτημά μας! :
- Για αρχή, απλώς τακτοποιήστε τη ντουλάπα σας. Ενώ την φτιάχνετε, θα ανακαλύψετε ρούχα που ίσως είχατε ξεχάσει ! {εγώ πάντως φέτος ανακάλυψα μια φοβερή μπλούζα, της οποίας είχα ξεχάσει την ύπαρξη , καθώς είχε περάσει μια σεζόν καταχωνιασμένη στη ντουλάπα!}
- Κάντε τη σωστή εκκαθάριση. Κρατήστε στη ντουλάπα σας ό,τι σας αρέσει και φοράτε συχνά και κρύψτε ή ξεφορτωθείτε ρούχα που δεν φοράτε πια. Έτσι θα βλέπετε καλύτερα τα ρούχα σας αντί να στριμώχνονται με ρούχα που σας είναι πλέον αδιάφορα.

- Ομαδοποιήστε τα. Κρεμάστε χρωματικά τα ρούχα σας ή κάντε καινούργιους συνδυασμούς με μπλούζα-ζακέτα και κρεμάστε τα μαζί. Την επόμενη φορά που θα ψάχνετε τι να φορέσετε θα έχετε έτοιμη την απάντηση μπροστά σας.
- Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα προκειμένου να αγοράσετε καινούργια ρούχα μία λύση είναι να φτιάξετε κάτι δικό σας. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε καλλιτεχνική φλέβα προκειμένου να δημιουργήσετε κάτι. Μία απλή ιδέα είναι να αλλάξετε κουμπιά στην παλιά σας ζακέτα. Αν τα κουμπιά είναι ίδιου χρώματος με τη ζακέτα σας μπορείτε να εφοδιαστείτε μερικά κουμπιά χρυσής απόχρωσης ή πέρλες και να τα ράψετε στη ζακέτα σας. Αμέσως θα αποκτήσει την αίσθηση του ακριβού και του chic.
- Μην ξεχνάτε να επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία συχνά (μια-δυο φορές το μήνα) και όχι δύο φορές το χρόνο. Το γούστο και οι προτιμήσεις μας αλλάζουν κατά καιρούς. Προσπαθήστε να προσαρμόσετε τη ντουλάπα σας σύμφωνα με τα εκάστοτε γούστα σας!

2 σχόλια: