Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Κρύο, κρύο ... καιρός για πανωφόρια! Ποιο θα διαλέξεις;

Ο καιρός επιτέλους το επιτρέπει, ο υδράργυρος μας κάνει τη χάρη και ευτυχώς πλέον μπορούμε να ρίξουμε επάνω μας ένα ζακετάκι, ένα παλτουδάκι, μια κάπα. Τι να διαλέξεις, ποιο πανωφόρι να ανασύρεις από την ντουλάπα σου και πού να χαλάσεις τα ολίγα ευρώ που διαθέτεις ;
1. Jacket της μηχανής:
Οι εναλλακτικές που έχεις είναι πολλές! Δερμάτινο τζάκετ με  τρουκς αλλά και πλεκτό πόντζο.
Οι εναλλακτικές που έχεις
είναι πολλές! Δερμάτινο τζάκετ με
τρουκς αλλά και πλεκτό πόντζο.
Η κάθε easy rider κοπέλα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της ένα ωραιότατο δερμάτινο biker jacket. Πρόσεξε το ύφασμα να είναι μαλακό και στην περίπτωση που προτιμήσεις την δερματίνη ως υλικό, να είναι καλής ποιότητας και με σωστή επένδυση γιατί αλλιώς θα κρυώνεις. Για πιο girlie λουκ, μπορείς να προτιμήσεις ένα biker jacket με κουμπιά ή χρυσό φερμουάρ ή τρουκς.
2. Ζακετούλα της Κένεντι:
Η κοντή ζακέτα με τις βάτες (ή άνευ) και το ιδιαίτερο ύφασμα (tweed ή Pied-de-poule) αλά Τζάκι Κένεντι, είναι ιδανική για το χειμώνα της χώρας μας. Συνδυασέ την με φουστίτσες και τζιν παντελόνια και προτίμησέ την ακόμα και στις βραδινές σου εμφανίσεις με λαμπερά αξεσουάρ.
Στο http://womenonly.fashinating.com/ θα κάνεις τέλειες online αγορές!
Το μπουφάν του αεροπόρου, ειδικά στις καφέ και καμηλό αποχρώσεις του, μπορεί να σε μαγέψει.
Το μπουφάν του αεροπόρου, ειδικά στις καφέ
και καμηλό αποχρώσεις του, μπορεί να σε μαγέψει.
Blanket Coat η Γκουέν και baseball  μπουφανάκι η Lady Gaga!
3. Το γούνινο γιλέκο:
Ξεκίνησαν την επικράτησή τους από πέρσι και φέτος αποτελούν προτεραιότητα. Τα αμάνικα γούνινα τζάκετ με ζώνη ή χωρίς μπορούν να κάνουν το στυλ σου ιδιαίτερο και να σε κρατήσουν ζεστή. Για να μην κρυώνουν τα χεράκια σου, μπορείς να βάλεις από μέσα μια ωραιότατη στρετς ζακέτα στις αποχρώσεις του γιλέκου.
4. Αεροπόρε αγάπη μου!
Τα avator μπουφάν, του αεροπόρου, με τον γιακά από γούνα και την γούνινη επένδυση συνολικά αποτελούν ιδανική επιλογή για να προφυλακτείς μοδάτα από το κρύο, από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Προτίμησε τα γήινα χρώματα (μπεζ, καφέ,καμηλό, καραμέλα βουτύρου) που θα φωτίσουν την επιδερμίδα σου. 
5. Το μαντό:
Το μακρύ παλτό μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική ανάμεσα στα κοντά πανωφόρια που κυριαρχούν φέτος. Από δέρμα ή από κάθε λογής ύφασμα, το μακρύ παλτό μπορεί να σε ζεστάνει. Προτίμησέ το μονόχρωμο σε μαύρο ή ανθρακί ή κάνε την έκπληξη διαλέγοντας ένα Pied de poule ή καρό σχέδιο ή ακόμα και ένα τύπου patchwork.

6. Το πλεκτό blanket coat ή πόντζο:
Με κρόσια ή χωρίς, ζιβάγκο ή με λαιμόκοψη- χαμόγελο, το στυλ αυτό είναι μεν πιο κάζουλ αλλά μπορεί εύκολα να αναδείξει το λουκ σου συνδυασμένο με κολάν ή τζιν παντελόνι.
7. Το καθημερινό σακάκι ή το μπουφάν του μπέιζμπολ:
Ξέχνα τα αυστηρά σακάκια, μέρος ενός ταγιέρ και απόλαυσε τα καθημερινά σακάκια, δίχως βάτες, σε βαμβακερό ύφασμα με στάμπες ή χωρίς. Το ίδιο coοl είναι και τα μπουφάν του μπέιζμπολ η του μπόουλινγκ με έντονα γράμματα και χρωματιστά σιρίτια.
Τόλμησε:
- Το snake skin jacket: φυσικά οχι από γνήσιο δέρμα φιδιού και σε απόχρωση που να κολακεύει τα χρώματά σου.
- Τη ροζ tweed ζακετούλα και όχι κανείς δεν θα σε πει Μπάρμπι.
Πες όχι:
- Στα φουσκωτά βινίλ μπουφάν του πάλαι ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσεις γυναίκα μέσα σε αυτά.
-Στις δερμάτινες καπαρντίνες τύπου μάτριξ!
πηγή: womenonly

1 σχόλιο:

  1. Symfwnw me ta does kai ta don't pou aneferes!!! Ta dermatika mpoufan einai fovera alla logw oikonomikhs stenothtas oi perissoteres exoume dermatinh mpoufan me ta opoia kruwnoume perissotero sto kruo ektos an ta sunduazoume me fouter apo mesa kai zestainomaste! To mpoufan aviator to'xw valei sto mati alla akoma na to parw!!!! Polu wraies oi idees sou!!!!!
    http://julia-mylifeandthoughts.blogspot.com/2010/11/32.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή