Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

"Γίνε Έλληνας για μία βδομάδα": το νέο βρετανικό reality!!!

Εβδομαδιαίο real life τηλεοπτικό πρόγραμμα στο Βρετανικό Channel 4 στέλνει βρετανικές οικογένειες στην Ελλάδα, για να ζήσουν από κοντά ... τους λόγους που "γονάτισαν" την ελληνική οικονομία!
"Γίνε Έλληνας για μία εβδομάδα" στην αγγλική τηλεόραση

Εκτός από "πρώτο θέμα" στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τώρα γίναμε και ... θέαμα! Το βρετανικό Channel 4 έχει ήδη εντάξει στο πρόγραμμά του την ελληνική ... μιζέρια, βάζοντας κάθε εβδομάδα βρετανικές οικογένειες στη "δοκιμασία" να βιώσουν από κοντά την ελληνική πραγματικότητα και όλους εκείνους τους παράγοντες που "γονάτισαν" την ελληνική οικονομία.


Στην εκπομπή "Γίνε Έλληνας για μία εβδομάδα" αυτής της εβδομάδας, "τρεις βρετανικές οικογένειες θα βιώσουν από "πρώτο χέρι" τις αιτίες της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας, από τη συνταξιοδότηση των κομμωτριών στην ηλικία των 53 ετών, μέχρι την ευνοϊκή φορολόγηση που απολαμβάνουν χειρουργοί" - αναφέρει χαρακτηριστικά η περιγραφή της εκπομπής.

πηγή: channel4

2 σχόλια:

  1. Απαπα.... Θέαμα δε λες τίποτε....

    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα!!! μου άρεσε πολύ το blog και αποφάσισα να γίνω και εγώ αναγνώστης. Σε προσκαλώ στο blog μου.Θα χαρώ να γίνεις αναγνώστης μου. Γεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή