Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

"Μεσόγειος" : το μουσικό ταξίδι με τον Κωστή Μαραβέγια κάνει πρεμιέρα!

 Η σειρά ντοκιμαντέρ «Μεσόγειος» με τον Κωστή Μαραβέγια κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 20.00μμ !!! Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι, σε οχτώ χώρες που τις ενώνει η Μεσόγειος.

Η σειρά μας ταξιδεύει στην Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Τουρκία, την Ελλάδα και στην Κύπρο. Το ταξίδι θα συνεχιστεί στην Κορσική, τη Σικελία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. 

Ο Κ. Μαραβέγιας συναντά παραδοσιακούς και σύγχρονους μουσικούς, γνωρίζεται μαζί τους, ανταλλάσσει ιδέες, ακούει τις μουσικές τους, μπαίνει στην παρέα τους και παίζει. Στόχος της σειράς είναι να αποδείξει ότι η μουσική είναι τελικά η κοινή μας πατρίδα και μας ενώνει, όπως η Μεσόγειος.

Την Κυριακή 25/12 στις 20:00, το μουσικό ταξίδι του Κωστή Μαραβέγια στη Μεσόγειο συνεχίζεται στο Νότο της Ισπανίας, την Ανδαλουσία, τη γη που γέννησε το φλαμένκο. Στα χωριά της Ανδαλουσίας η μουσική είναι η βαθιά σχέση με το παρελθόν. Το φλαμένκο είναι η ιστορία και η πίστη τους, η οποία κορυφώνεται την ημέρα του Αγίου Σεφερίνου, ενός σύγχρονου αγίου των τσιγγάνων, με μία μαζική «λειτουργία φλαμένκο». Μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές του ντοκιμαντέρ αποτελεί και αυτή η σπάνια καταγραφή στην εκκλησία της Ecija.
Έπεται συνέχεια......
Καλή αρχή να ευχηθούμε εμείς και καλή επιτυχία!!!
reinegr.blogspot.com
με αποσπάσματα από : entertainment.in.gr / mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου