Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

"Χρονολόγιο" : η μεγάλη αλλαγή στα προφίλ του Facebook!!!

ΝΕΑ και μεγάλη η αλλαγή στο Facebook!!! To χρονολόγιο, είτε μας αρέσει είτε όχι είναι γεγονός, οπότε σας δίνουμε τις απαραίτητες συμβουλές για να προετοιμαστείτε...  πριν ξεκινήσει να είναι Online η νέα σας σελίδα στο facebook!!!
 
Όταν αναβαθμιστείτε στο χρονολόγιο, θα έχετε επτά ημέρες να επιθεωρήσετε τα πάντα που εμφανίζονται στο χρονολόγιο σας πριν να μπορέσει να το δει οποιοσδήποτε άλλος. Μπορείτε να επιλέξετε να δημοσιεύσετε το χρονολόγιο σας σε οποιαδήποτε στιγμή της περιόδου επιθεώρησης. Αν αποφασίσετε να περιμένετε, το χρονολόγιο σας θα ενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από επτά ημέρες. Το νέο χρονολόγιο θα αντικαταστήσει το προφίλ σας, αλλά όλες οι ιστορίες καιοι φωτογραφίες θα είναι ακόμη στη θέση τους.
Αν θέλετε να δείτε πως εμφανίζεται το χρονολόγιο σας στους άλλους, πατήστε στο μενού με το γρανάζι στη πάνω μέρος του χρονολογίου σας και επιλέξτε "Προβολή ως". Μπορείτε τώρα να δείτε το χρονολόγιο σας όπως εμφανίζεται σε έναν συγκεκριμένο φίλο σας ή σε όλους.
Καθώς εξερευνάτε το χρονολόγιο σας, μπορεί να δείτε ιστορίες που θέλετε να τονίσετε, την αποφοίτηση σας ή την ημέρα που αγοράσατε το πρώτο σας αυτοκίνητο. Μπορεί να υπάρχουν πράγματα που θέλετε να διαγράψετε ή να κρύψετε από το χρονολόγιο.
Για να τονίσετε κάτι στο χρονολόγιο , πηγαίνετε στην ιστορία και πατήστε το αστέρι για να επεκταθεί και στις δύο στήλες , ή μπορείτε μα πατήσετε πάνω στο μολύβι για να το κρύψετε, μα το διαγράψετε ή για να τροποποιήσετε την ανάρτηση σας.
Χρησιμοποιήστε το μενού ιδιωτικότητας για να προσαρμόσετε ποιός μπορεί βλέπε τις αναρτήσεις σας. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε 'Μόνο Εγώ' σε αναρτήσεις που θέλετε να μείνουν , αλλά δεν θέλετε να τις βλέπουν οι άλλοι.
Με το χρονολόγιο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα νέο εργαλείο που λέγεται Αρχείο Δραστηριοτήτων. Το αρχείο δραστηριοτήτων σας είναι ο τόπος όπου μπορείτε να προβάλετε όλες τις αναρτήσεις σας και την δραστηριότητα, από σήμερα μέχρι την πρώτη φορά που ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε το Facebook. Μόνο εσείς μπορείτε να δείτε το  αρχείο δραστηριοτήτων.
Θα δείτε δύο μενού δίπλα σε κάθε ιστορία  στο αρχείο δραστηριοτήτων. Το πρώτο 'Φίλοι' σας επιτρέπει να βλέπετε και να ρυθμίζετε την ιδιωτικότητα κάθε ανάρτησης. Το δεύτερο σε μορφή κύκλου σας επιτρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε η ανάρτηση να εμφανίζεται στο χρονολόγιο. Μπορείτε να τονίσετε, να κρύψετε, ή να διαγράψετε τις αναρτήσεις σας.
Για γρήγορη αναζήτηση συγκεκριμένου τύπου ανάρτησης, πατήστε στο 'Ολα' στην κορυφή τουαρχείου δραστηριοτήτων και επιλέξτε τον τύπο που θέλετε να ψάξετε. Γαι παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε να δείτε μόνο φωτογραφίες ή αναρτήσεις από εφαρμογές.
 
Για να ενεργοποίησετε το χρονολόγιο σήμερα πηγαίνετε στην ιστοσελίδα 'Σας παρουσιάζουμε το Χρονολόγιο' και πατήστε το 'Αποκτήστε Το Χρονολόγιο' στο τέλος της σελίδας.Ή μπορείτε να περιμένετε μέχρι να δείτε την σχτική ανακοίνωση στην κορυφή του προφίλ σας.
Πηγή: facebook

4 σχόλια:

  1. Πολύ χρήσιμη η σημερινή ανάρτηση..Εγω έχω ήδη χρονολόγιο και μπορώ να πω μου αρέσει περισσότερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια? εμένα πάλι με τρόμαξε μόλις είδα περι τινος πρόκειται!!! Μα κι αυτό το facebook τρεις και λίγο αλλαγές...δεν προλαβαίνουμε να συνηθίσουμε τη νέα μας σελίδα και ...τσουπ μας το ξαναλλάζουν :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια αν γινετε θα ηθελα το παλιο fb κ οχι το χρονολογιο !!!πως μπορω να εχω ξανα το παλιο fb?ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!!!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε στεναχωρησω αλλα νομιζω πως δεν μπορεις να επαναφερεις την παλια εκδοση του fb! αλλωστε σε λιγο ολοι αναγκαστικα θα εχουν χρονολογιο, οποτε το μονο που μας μενει ειναι να το συνηθισουμε!!! Φιλια και καλο μεσημερι!

      Διαγραφή