Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Μήπως κάποιοι φίλοι ... είναι απλά "φίλοι" ;

Πολλές φόρες δικοί μας άνθρωποι φίλοι, αναφέρονται αρνητικά για τους άλλους. Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να κάνουν το ίδιο για εσάς όταν εσείς δεν είστε μπροστά;

                                                

Και όμως ναι! Πολλές φόρες στην ζωή, άνθρωποι που τους έχουμε εμπιστευτεί και τους θεωρούμε δικούς μας, ξαφνικά κάνουν κάτι που ανατρέπουν κάθε προηγούμενο. Ενδείξεις μπορεί να είχαμε αλλά ως τώρα δεν το είχαμε προσέξει ποτέ.


Τώρα, που η δική τους συμπεριφορά είχε ως αποτέλεσμα να μας ταρακουνήσει, έρχονται στο νου, όλα αυτά που είχαν καταλογίσει στους άλλους και τελικά μπορεί να μην ήταν έτσι όπως μας τα μετάφεραν.

Γι΄ αυτό είναι καλό, αν οι φίλοι μας συχνά εκφράζονται αρνητικά για τους γύρω τους, να είμαστε πιο επιφυλακτικοί. Θέλουμε δίπλα μας θετικούς ανθρώπους που μας επηρεάζουν θετικά τους δύσκολους καιρούς και όχι άτομα με τα οποία μακροπρόθεσμα ίσως έχουμε προβλήματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν πάθουμε δεν θα μάθουμε, καλό όμως είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας λίγο παραπάνω και να απομακρύνουμε καθετί που ίσως στο μέλλον μας προκαλέσει στεναχώρια.

πηγή: myworld

2 σχόλια:

  1. Πόσο δίκιο έχεις!!!!!!!!!!
    Καλή πρωτοχρονιά! Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχχχ marie κι εσύ έχεις φίλες φίδια;; reine πολύ καλά τα λες..γεμίσαμε κακία!!!!!!!!! :(((( ναι!!καλύτερα μακριά απο τέτοια αρνητική ενέργεια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή