Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Avenue ... το νέο bistro στην Αθήνα !

Αν κι εσύ έχεις στο μυαλό σου το bistro ως την ιδανική λύση χαλάρωσης, αν εκτιμάς το καλό φαγητό και θεωρείς το κρασί ένα δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου ανά πάσα στιγμή, τότε... τα νέα είναι καλά! 
Ο παγκοσμίου φήμης chef Michel Roux φτάνει στην Αθήνα και επιμελείται τον κατάλογο του ολοκαίνουριου bistro - bar του ξενοδοχείου Metropolitan. Το όνομα αυτού... Avenue και θα το βρεις επί της Συγγρού, στο lobby του ξενοδοχείου Metropolitan. Στην κουζίνα, συναντάμε τον Άκη Πετρετζίκη, ενώ στα πιάτα μας βρίσκουμε καθημερινά έναν συνδυασμό υψηλής γαστρονομίας Γαλλικών πιάτων, παρασκευασμένων από φρέσκα υλικά από την ελληνική φύση. 

Ο βραβευμένος σεφ Michel Roux
Όσο για τον χώρο, φυσικά και παραπέμπει σε ζεστό, παριζιάνικο bistro, με το ξύλο να κυριαρχεί και τον άπλετο φωτισμό να σου δίνει το κίνητρο να το επιλέξεις ως το νέο σου spot για business lunch και όχι μόνο. Γκρατιναρισμένη Γαλλική κρεμμυδόσουπα, σαλιγκάρια μαγειρεμένα σε βούτυρο σκόρδου με κρουτόν, αρνίσια παιδάκια με φρέσκα βότανα και πάπια πορτοκάλι που ψήνονται στην ροτισερί, αλλά και εξαιρετικά επιδόρπια, όσα συνδυάζονται με εξαιρετικές προτάσεις ελληνικού και ξένου αμπελώνα, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι ανοιγόμενες και σε ποτήρι.
Ώρες: καθημερινά από τις 11:30
Avenue Bistro & Bar, Λ. Συγγρού 385 (Ξενοδοχείο Metropolitan), Αθήνα, τηλ. 210 9471001
 πηγή: athensmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου