Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Τεχνόπολης: στο μαγικό ταξίδι του Γ. Χαρούλη! / video


Με ελάχιστα γλυπτά να κοσμούν την λιτή σκηνή στο προαύλιο της Τεχνόπολης, ο Γιάννης Χαρούλης, με τη φωνή και το λαούτο του, δεν χρειαζόταν φιοριτούρες για να γεμίσει ένα δυομισάωρο πρόγραμμα χωρίς σταματημό, που τα είχε όλα: από παραδοσιακούς κρητικούς ήχους και πολύ χορό, μέχρι τον χαρακτηριστικό ρυθμό του Θανάση Παπακωνσταντίνου από τον τελευταίο δίσκο «Μαγγανείες» και τραγούδια που μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά.

Ο κόσμος πολύς, από νωρίς είχε ξεκινήσει να γεμίζει το προαύλιο της Τεχνόπολης, ενώ λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν. Τι κι αν ο κόσμος που περίμενε ουρά απ’εξω ήταν πολύς, η συναυλία ήταν οριστικά sold out.
Η κρητική ειλικρίνεια και ευθύτητα αλλά και η πηγαία γλυκύτητα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Γιάννη Χαρούλη, όσο και τα τραγούδια του. Χωρίς πολλά λόγια, μόνο με ένα «Καλώς ανταμώσαμε απόψε κοπέλια» μας καλωσόρισε από τη σκηνή και ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι, συνεπαρμένος από τους ήχους του λαούτου του.
Αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι στον νέο του δίσκο με τίτλο «Μαγγανείες» με τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, ενώ δεν παρέλειψε να θυμηθεί και παλιότερα κομμάτια του που λάτρεψε το κοινό του. Δεν του έλειπε η ροκ διάθεση, καθώς τόλμησε μια πιο δυναμική εκδοχή του «Πάρε με» και του «Σύννεφα του Γιαλού», αφήνοντας την κιθάρα σε ένα δίλεπτο σόλο.
Σημαντικά αγαπημένα τραγούδια δεν άφησε φυσικά, από το πρόγραμμα της Τεχνόπολης, τραγουδώντας παρέα με τους χιλιάδες φίλους του τα «Μαλαματένια Λόγια» του Γιάννη Μαρκόπουλου και το «Δε λες κουβέντα» του Δήμου Μούτση.

Άντε και την επόμενη φορά θα είμαστε και εμείς στο LIVE !!! reine


ΒΙΝΤΕΟ από την όμορφη βραδιά


πηγή: clickatlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου