Light....για να μπορούμε να φάμε άφοβα και χωρίς τύψεις :)
Συστατικά
- Ένα κιλό γιαούρτι στραγγιστό κατά προτίμηση 2-5% σε λιπαρά
- Ένα κουτί γάλα ζαχαρούχο
- Το χυμό ενός λεμονιού
- Τέσσερα πέντε τριμμένα μπισκότα τύπου digestive
- Τρόπος μαγειρέματος
1Ρίχνουμε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα και το χυμό των λεμονιών σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά
2Στη συνέχεια αφού έχουμε κάνει μία λεπτή στρώση με τα μισά τριμμένα μπισκότα, σερβίρουμε το μείγμα σε μπολ και το γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα τριμμένα μπισκότα
3Το αφήνουμε για περισσότερες από δυο ώρες στο ψυγείο για να παγώσει και να δέσει
ayto to wannabe cheesecake pote den to katalaba gt den to onomazoume kati se giaoyrtoglyko..cheesecake without cheese??
ΑπάντησηΔιαγραφήnostimo to ena,nostimo kai to allo,aplws h parallagh oses fores kai na thn exw diabasei mou fainetai pws exei lan8asmeno onoma!
Καλημέρα christina! Το συγκεκριμένο γλυκό διατηρεί τον τίτλο "cheese cake" γιατί ...ναι μεν δεν έχει τυρί (για πιο Light αποτέλεσμα), αλλά έχει και τα digestive και το ζαχαρούχο γάλα, συστατικά δηλαδή ενός cheese cake:))) Χμμμ, λες να μετονομαστεί σε "cheese cake...γιαουρτλού"? χαχαχα είναι και όνομα πιασάρικο!!! Φιλιά πολλά
ΑπάντησηΔιαγραφή