Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Διαβάζοντας... το Τριανταφυλλάκι




Αν υπάρχει κάποιος που δεν το έχει διαβάσει ας σπεύσει στο πιο κοντινό του βιβλιοπωλείο!!! Καλογραμμένο, με συναρπαστική δράση και μοναδικά συναισθήματα...Ένα από τα πιο αγαπημένα μου βιβλία και σύντομα και δικό σας!
reine


Σύντομη περιγραφή
Ανατολικό Λονδίνο 1888. Ένα μέρος όπου ληστές, μπράβοι, πόρνες και συνηθισμένοι άνθρωποι ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή, κι όπου τις νύχτες τριγυρίζει ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης. Εκεί, δίπλα στα νερά του Τάμεση, μια έξυπνη και θαρραλέα κοπέλα τολμάει να κάνει όνειρα για μια ζωή μακριά από τις ετοιμόρροπες αποβάθρες, τα βρομερά σοκάκια και τη θλίψη της φτωχογειτονιάς. Η Φιόνα Φίνεγκαν αγωνίζεται μαζί με τον αγαπημένο της για ένα καλύτερο αύριο. Η σκληρή ζωή όμως θα τους χωρίσει. Εκείνη θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη, εκείνος θα μείνει πίσω στο Λονδίνο. Κυνηγημένοι από τα φαντάσματα του παρελθόντος, θρηνώντας αγαπημένους νεκρούς, θα προκόψουν κι οι δυο, και μέσ' από μια θανάσιμη αναμέτρηση με το παρελθόν, θ' ανοίξουν δρόμο για το μέλλον.

Συγγραφέας: Donnelly, Jennifer
Εκδόσεις : Ωκεανίδα
article: reine

2 σχόλια:

  1. Έχω σκοπό να το διαβάσω και σκέφτομαι να διαβάσω όλη την τριλογία!! Ξεκινάει με το "Τριανταφυλλάκι", σαν 2ο είναι το "Τριαντάφυλλο του χειμώνα" και τελειώνει με το "Άγριο τριαντάφυλλο" ... Έχω ακούσει αρκετά καλές κριτικές και σκέφτομαι να το ξεκινήσω, μόλις τελειώσω με αυτό που διαβάζω τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να το διαβασεις οπωσδηποτε!!!! Για μενα, ειναι ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει τελευταια!!! Αντιθετα, το 2ο του βιβλιο, που αποτελει συνεχεια, δεν ηταν τοσο καλο :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή