Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Πως θα παραμείνεις όμορφη... σε περίοδο οικονομικής κρίσης !

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση αλλά κυρίως...ομορφιά!



  
 Μπορεί να έχουμε περιορίσει τις επισκέψεις σε κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και καταστήματα καλλυντικών λόγω της οικονομικής κρίσης όμως η ομορφιά είναι κάτι που οι γυναίκες δεν διαπραγματεύονται. Προτείνουμε λοιπόν…..
Επισκεφτείτε το κομμωτήριο μεσοβδόμαδα και όχι Παρασκευή και Σάββατο που γίνεται χαμός. Σχεδόν όλοι έχουν προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις. Ένα ακόμη μυστικό είναι να κάνετε ανταύγειες έτσι ώστε να μη χρειάζεται να κάνετε συχνές επισκέψεις για βαφή ρίζας.
Στα κέντρα περιποίησης νυχιών ζητήστε να σας τα λιμάρουν κοντά και επιλέξτε βερνίκι σε παλ απόχρωση. Έτσι θα σας κρατήσουν περισσότερο. Διαφορετικά επιλέξτε ένα ανθεκτικό βερνίκι και βάψτε τα μόνες σας στο σπίτι. Μη ξεχνάτε να φοράτε γάντια όταν κάνετε οικιακές εργασίες αλλά και να ενυδατώνετε συχνά τα χέρια σας.
Φτιάξτε μόνες σας μάσκες ομορφιάς για την ενυδάτωση τόσο των μαλλιών σας, όσο και της επιδερμίδας σας. Στο internet υπάρχουν αναρίθμητες συνταγές για μάσκες με απλά υλικά που σχεδόν όλες μας έχουμε στα ψυγεία και τα ντουλάπια μας. Επίσης πάρτε τηλέφωνο τη γιαγιά σας, όλο και κάτι περισσότερο θα ξέρει
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου