Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Το 2012 οι γραπτοί διαγωνισμοί ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής και όχι μόνο!

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους θα δημοσιευθεί η προκήρυξη πρόσληψης δασκάλων και νηπιαγωγών ειδικής αγωγής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.


Οι νέοι εκπαιδευτικοί θα υποβληθούν σε γραπτή εξέταση, μέσω ΑΣΕΠ, πριν από τον Ιούνιο του 2012. Μέσω του διαγωνισμού θα προσληφθούν στα Ειδικά Σχολεία 300 Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί (282 και 18) και ενώ άλλες 200 θέσεις θα καλυφθούν από τους πίνακες αναπληρωτών.
Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος οι απόφοιτοι των δυο Πανεπιστημιακών Τμημάτων Ειδικής Αγωγής, δηλαδή του τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής (κατεύθυνση ειδικής αγωγής) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Τον Απρίλιο εκτιμάται πως θα πραγματοποιηθεί και ο διαγωνισμός για τους 80 εισακτέους στην Ενιαία Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, ενώ η σχετική προκήρυξη θα εκδοθεί εντός του Ιανουαρίου.

Τέλος μέσα στο 2012 αναμένεται να πραγματοποιηθεί και ο γραπτός διαγωνισμός των συμβολαιογράφων, μέσω του οποίου θα καλυφθούν 400 κενές θέσεις για τα έτη 2012-2013. 

πηγή: cretalive

2 σχόλια:

  1. με τα 600 ευρώ που έχει πάει ο μισθός του πρωτοδιοριζόμενου να δούμε σε λίγο ποιος θα θέλει να διοριστεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο, μα πόσο δίκιο έχεις!!! Η πλήρης απαξίωση του ρόλου του εκπαιδευτικού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή