Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Το ζώδιο του μήνα


Ζώδιο του μήνα : Καρκίνος  21 Ιουνίου - 22 Iουλίου
Μήνας των γενεθλίων σας και η προσωπική σας ακτινοβολία, κρατάει την πρώτη θέση στο βάθρο των αστρολογικών αγώνων. Με το εξάγωνο του Δία από τον Ταύρο, εσείς του πρώτου δεκαήμερου αισθάνεστε πιο ανάλαφροι από τους υπόλοιπους, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να ισιώσουν την πλάτη από την κύρτωση.
Για να έρθουμε όμως στο αναπόφευκτο, ο μήνας δεν μοιράζει ανακουφιστικές λύσεις και συνταγές, αφού συνοδεύεται από μία έκλειψη την 1η Ιουλίου στο ζώδιό σας, η οποία σας επηρεάζει άμεσα και ποικιλοτρόπως.
Οι γεννημένοι προς το τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου, θα βιώσουν εντονότερα όσα οι άλλοι θα βιώσουν λιγότερο!
Οι διαθέσεις σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, με πρώτη την κυκλοθυμία, που αυτό το διάστημα δεν παλεύεται ούτε από εσάς, ούτε από τους άλλους. Οι σχέσεις σας θα χτυπηθούν σαν χταπόδια όχι για να μαλακώσουν φυσικά, αλλά για να πάρουν τη μορφή που επιβάλλει η μέχρι τώρα συχνή αμφισβήτηση και αμφιβολία. Συγκρούσεις και πιθανές ρήξεις θα απασχολήσουν πολλούς, γι αυτό μην απασφαλίσετε το συναισθηματικό εκρηκτικό μηχανισμό.
Ό, τι συμβεί τώρα στη σχέση σας, θα έχει διάρκεια πολλούς μήνες και το ξεκαθάρισμα θα γίνει οριστικό. Τα θέματά σας είναι πολλά και προς πάσα κατεύθυνση και όλα ξεκινούν από τη δική σας κακή ψυχολογία. Η Αφροδίτη έως τις 3/7 σας δημιουργεί την τάση να κατανοήσετε πολλούς και πολλά. Από τις 4/7 όμως, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας με καθόλου ευχάριστες συνδιαλλαγές με Κρόνο, Ουρανό και Πλούτωνα έως τις 15/7, γεγονός που θα σας μελαγχολήσει κάτω από μια ανικανοποίητη αίσθηση. Μην καταφύγετε στο χρονοντούλαπο για να ανασύρετε άχρηστες αναμνήσεις, που δεν θα βοηθήσουν στην ισορροπία που χρειάζεστε.

Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους, δημιουργεί παρασκήνιο εις βάρος σας και επειδή είστε ευάλωτοι, προσπαθήστε όχι να αντιδράσετε σπασμωδικά, αλλά να το ξεσκεπάσετε, κρατώντας έναν πολύτιμο άσσο στο μανίκι.
Η Πανσέληνος στις 15/7 αφορά ολοκληρωτικά σχέσεις με συνεργάτες και το γάμο σας, ή και σχέσεις χρόνιας συμβίωσης, οι οποίες θα σας μαστιγώνουν σε έναν Γολγοθά, που πρέπει να ανεβείτε για να έρθει η ανάσταση. Ειδικά οι γεννημένοι του 3ου δεκαήμερου μπορεί να αισθανθούν τη ματαιότητα πιο νωρίς, λαμβάνοντας τα μέτρα τους.
Δύσκολος ο μήνας και καθοριστικός, έχετε τις αισθήσεις σας σε επιφυλακή και μην εκτίθεστε άσκοπα σε παρατεταμένες ηλιοθεραπείες, που σκοπό έχουν να μαυρίσουν την ψυχή σας.

ΣΗΜ. Οι εκλείψεις δεν ισχύουν μόνο γύρω από τις ημέρες που πραγματοποιούνται, αλλά τουλάχιστον 15 μέρες πριν και μετά και ενεργοποιούνται κατά το πέρασμα του χρόνου.
από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου