Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Πως θα φτιάξεις το κέφι σου ... μέσα σε 5 λεπτά !


4 τρόποι να φτιάξετε το κέφι σας σε 5 λεπτά
Μη σας παίρνει από κάτω, αλλά ανεβάστε τη διάθεσή σας μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά.
Δυστυχώς το κέφι δεν μπορεί να είναι στα ύψη πάντα. Όμως, υπάρχουν τρόποι να ανεβάσετε τη διάθεσή σας μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά έτσι ώστε να μην νιώθετε άλλο υποτονικοί, αλλά γεμάτοι όρεξη για ζωή.
  • Ακούστε μουσική. Τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλο δεν ενεργοποιούνται μόνο όταν κάνετε σεξ αλλά και στο άκουσμα μουσικής. Φορέστε, λοιπόν, ακουστικά και αδράξτε τη μέρα.
  • Πιείτε τσάι. Το τσάι είναι καλύτερο από τον καφέ και έρευνες απέδειξαν πως πίνοντας έξι κούπες μαύρο τσάι την ημέρα μειώνονται τα επίπεδα των ορμονών άγχους στο σώμα.
  • Κάντε ένα κρύο ντους. Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, αλλά αν κάνετε ένα πολύ κρύο ντους θα νιώσετε αμέσως καλύτερα. Αν δεν μπορείτε αμέσως να εκτεθείτε στο κρύο, ξεκινήστε με χλιαρό νερό και τα τελευταία δυο λεπτά στη ντουζιέρα παγώστε το. Θα σας ανανεώσει.
  • Μυρίστε ένα λεμόνι. Η βιταμίνη C κάνει θαύματα, ακόμη και χωρίς να την καταναλώσετε. Βλέπετε, τα αρώματα των εσπεριδοειδών προκαλούν στον οργανισμό ένα αίσθημα τόνωσης. Απλά κόψτε ένα λεμόνι και μυρίστε το και αμέσως το αίσθημα κόπωσης θα σας εγκαταλείψει.
source: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου