Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Θέλεις να ξεσπάσεις; Μια εταιρεία σε αφήνει να τα σπάσεις κυριολεκτικά!!!


Θέλεις να ξεσπάσεις; Μια εταιρία σε αφήνει να τα «σπάσεις» για να ξεθυμάνεις!
Μπορεί το σπάσιμο πιάτων να απαγορεύτηκε στα νυχτερινά κέντρα, όμως εμείς οι Έλληνες ξέρουμε την εκτόνωση που προσφέρει αυτή η διαδικασία. Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι ιδρυτές της Destruction Company στο New Jersey των ΗΠΑ (άγνωστο αν είναι ελληνικής καταγωγής) προσφέροντας στους πελάτες τους τη δυνατότητα να κάνουν κομμάτια διάφορα αντικείμενα, με όποιον τρόπο τους κάνει κέφι.
Το πελατολόγιο της Destruction Company αποτελείται κυρίως από (πολύ) πλούσιους Αμερικανούς που πληρώνουν αδρά για να καταστρέφουν κάθε λογής αντικείμενα.
Στην ουσία πρόκειται για ένα club, τα μέλη του οποίου μπορούν να  επιλέξουν από έναν κατάλογο ό,τι θέλουν να σπάσουν, συμπεριλαμβανομένων επίπλων, τηλεοράσεων, μοτοσυκλετών, βάζων. Και σα να μην έφτανε αυτό, εκτός από το «στόχο» μπορούν να διαλέξουν και το «όπλο» που θα χρησιμοποιήσουν. Το οπλοστάσιο περιλαμβάνει ρόπαλα, μπαστούνια του μπέιζμπολ, τσεκούρια, σφυριά, ξίφη και αλυσοπρίονα. 
Το Destruction Company βρίσκεται σε μυστική τοποθεσία και, όπως έγινε γνωστό, το 40% των μελών του είναι γυναίκες. Η εφημερίδα Daily Mail κατάφερε να αποσπάσει μια δήλωση από τον εκπρόσωπο του club, ο οποίος ανέφερε: «Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν πολύ καλές δουλειές. Έχω δει πολλές διευθύνσεις e-mail ατόμων από την Morgan Stalney για παράδειγμα» και συμπλήρωσε «είχαμε κάποια περίεργα αιτήματα, όταν για παράδειγμα κάποιος ήθελε να σπάσει μια  Ferrari ή όταν μια κυρία ήθελε να σπάσει στο ξύλο όλους τους πρώην συζύγους της!».


source: eradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου