Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

"Dirty dancing" ... η επιστροφή !!!


Η Μπέιμπι επιστρέφει... με το ριμέικ του «Dirty Dancing».
   Το «Dirty Dancing» επιστρέφει
Ο Κένι Ορτέγκα, χορογράφος της ταινίας του 1987, ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει αυτή τη φορά το ριμέικ του πολύ επιτυχημένου φιλμ που ανέδειξε τον νεαρό τότε Πάτρικ Σουέζι και την Τζένιφερ Γκρέι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Entertainment Weekly. 
«Η ευκαιρία που μου δίνεται να σκηνοθετήσω το «Dirty Dancing» είναι σαν να επιστρέφω σπίτι» δήλωσε ο 61 ετών σκηνοθέτης και χορογράφος. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κένι Ορτέγκα έχει σκηνοθετήσει πολλές μουσικές νεανικές ταινίες (High School Musical, Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert) αλλά και το πρόσφατο φιλμ «Michael Jackson's This Is It», ενώ έχει υπάρξει σκηνοθέτης και χορογράφος συναυλιών του Μάικλ Τζάκσον, της Γκλόρια Εστεφάν κ.α
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι μετά την μεγάλη επιτυχία της ταινίας ακολούθησε μια προσαρμογή της σε τηλεοπτική σειρά, καθώς και το αποτυχημένο ριμέικ «Dirty Dancing: Havana Nights» με πρωταγωνιστές τους Ρόμολα Γκαράι και Ντιέγκο Λούνα.
«Ο Πάτρικ Σουέζι άνοιξε τον δρόμο προκειμένου οι άντρες να χορεύουν στις ταινίες, όπως το είχαν κάνει πριν από αυτόν οι Τζιν Κέλι και Φρεντ Αστέρ. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά εκεί έξω και ανυπομονώ να ξεκινήσω τα γυρίσματα» πρόσθεσε ο Ορτέγκα.
Δεν είναι σαφές αν το σενάριο θα είναι πιστό σε εκείνο της ορίτζιναλ ταινίας «Dirty Dancing», η οποία είναι από τις πιο κερδοφόρες όλων των εποχών, καθώς κόστισε μόνο $6 εκατομμύρια, αποφέροντας συνολικά $214 εκατομμύρια.
Όσον αφορά τους συντελεστές της ταινίας δεν έχει γίνει ακόμη καμία ανακοίνωση. Ωστόσο η Ελέανορ Μπεργκστέιν, η οποία είχε γράψει το σενάριο και ήταν συν-παραγωγός του αυθεντικού φιλμ, βρίσκεται σε συνομιλίες προκειμένου να αναλάβει την παραγωγή του ριμέικ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywood Reporter.
source: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου