Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

The ARK Festival: Aθήνα 2011 / Αναλυτικό πρόγραμμα



Έφτασε η ώρα για το πιο κεφάτο φεστιβάλ της Αθήνας!!! Έφτασε και πάλι η ώρα για τους αγαπημένους μας Κωστή Μαραβέγια και Πάνο Μουζουράκη ... και όχι μόνο !!!
Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου || “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων
To Ark Festival, το μοναδικό φεστιβάλ με αμιγώς ελληνική σφραγίδα που έγινε θεσμός από την πρώτη του μόλις εμφάνιση, επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, μετά το περσινό sold out διήμερό του, που έκανε όλη την πόλη να μιλάει γι’ αυτό και την πρόσφατη παρθενική εξόρμησή του στη Θεσσαλονίκη. 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ από τη μαγική εκείνη βραδιά
Με σημαία του την αγάπη και την υποστήριξή του για τη μουσική που δεν προσβάλλει τη νοημοσύνη και την αισθητική μας, το Ark Festival 2011 δίνει για άλλη μια χρονιά το εναρκτήριο λάκτισμα για το μεγαλύτερο ομαδικό πάρτυ που σηματοδοτεί την έναρξη της επόμενης σεζόν στην πόλη μας. Όπως και πέρσι, το κλίμα της “Τεχνόπολις” θα μεταφερθεί παντού σε πραγματικό χρόνο, με συνεχή live updates και φωτογραφίες σε Facebook, Twitter και το iPhone app του φεστιβάλ. 
Τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, το Ark Festival θα καταλάβει και πάλι το χώρο της “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων με ένα πλούσιο line-up και τη γνώριμη πανηγυρική του διάθεση, χρησιμοποιώντας με πείσμα τη μουσική ως μοναδικό, ίσως, αντίδοτο στις δύσκολες αυτές μέρες.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
LOCOMONDO, THE BURGER PROJECT feat. ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, SKA BANGIES
ΤΡΙΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΟΝΙΚΑ, MARAVEYAS ILEGAL, ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, IMAM BAILDI, GAUDI
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
  • Προπώληση 17 ευρώ
  • Γενική Είσοδος 20 ευρώ
  • Εισιτήριο διημέρου 30 ευρώ
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 17:30
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ www.arkfestival.gr
reinegr.blogspot.com
πηγή: musicholics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου