Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

"Το Νησί" επιστρέφει ... αλλά εκτός συνόρων!

Η επιτυχία της αγαπημένης μας τηλεοπτικής σειράς "ΤΟ ΝΗΣΙ" μέλλει να συνεχιστεί, καθώς θα ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας. Έτσι, η σειρά μπορεί να έριξε τίτλους τέλους στο MEGA αλλά ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε τηλεοπτικά κανάλια άλλων χωρών. 


Πρώτοι θα απολαύσουν τη σειρά οι κάτοικοι της Κροατίας, όπου ήδη έχει ξεκινήσει να προβάλλεται το τρέιλερ της σειράς που θα προβληθεί με τίτλο «Otok» (που σημαίνει «Νησί») μέσα από το κανάλι Televizija που ανήκει στον Όμιλο του RTL. 

Μπορεί λοιπόν ο ALPHA να… υπέφερε στα εγχώρια τηλεοπτικά ύδατα από το «Νησί» αλλά το αδελφό του κανάλι της Κροατίας σκοπεύει να κερδίσει τηλεθεάσεις αφού θα προβάλλει την ελληνική σειρά στη ζώνη του prime time. Μάλιστα η σειρά στην Κροατία θα προβάλλεται υποτιτλισμένη και όχι μεταγλωττισμένη και έτσι θα ακούγεται η γλώσσα μας μέσα από τους ήρωες της σειράς. 

ΔΕΙΤΕ το trailer της σειράς που μεταδίδει το Televizija :

Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι τα δικαιώματα της σειράς έχουν αποκτήσει κι άλλα τηλεοπτικά κανάλια άλλων χωρών και έτσι το «Νησί» θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε αυτές μέσα στην επόμενη σεζόν.


Πάντως, φαίνεται ότι με την υπάρχουσα κατάσταση που επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο, σειρές όπως το «Νησί» θα κάνουμε δυστυχώς πολύ καιρό να απολαύσουμε ξανά στη χώρα μας!


πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου