Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Μπανάνα : μη την φάτε, αλλά "βάλτε" την στο κεφάλι !

Ζηλεύετε το σέξι και... σικ χτένισμα της Brigitte Bardot; Η «μπανάνα» επιστρέφει, εκσυγχρονίζεται και ανεβαίνει στα catwalks από τον Jean Paul Gaultier. Τολμήστε την!

                                             Ο κότσος «μπανάνα» είναι πάλι στη μόδα


Ισιώστε τα μαλλιά σας και ψεκάστε με λακ κοντά στην ρίζα για να δώσετε όγκο. Πιάστε τα μαλλιά της κορυφής και στριφογυρίστε τα με φορά προς την αριστερή μεριά του κεφαλιού. Σταθεροποιήστε με τσιμπιδάκια.

Πιάστε την τούφα που βρίσκεται στην αριστερή μεριά και χτενίστε την. Τραβήξτε την τούφα προς τα έξω. Στερεώστε με τσιμπιδάκια κοντά στον αυχένα. Πιάστε την μεσαία τούφα και κρεπάρετέ την. Στριφογυρίστε την άκρη της και στερέωσε την μεσαία τούφα με φουρκέτες. 

Χωρίστε την δεξιά τούφα σε δύο ισομερείς τούφες. Πάρτε την κάτω μεριά της δεξιάς τούφας και περάστε την προς την αριστερή μεριά του κεφαλιού. Στερεώστε αυτή την τούφα με τσιμπιδάκια. Φέρτε και το άνω μέρος της δεξιά τούφας προς την αριστερή μεριά κι επίσης σταθεροποιήστε με τσιμπιδάκια. Τώρα φέρτε τις δύο τούφες από αριστερά προς τα δεξιά και σταθεροποήστε με τσιμπιδάκια. 

Ο κότσος σας είναι έτοιμος! (Ελπίζουμε να τα καταφέρατε και να φέρνει στην παρακάτω φωτογραφία... διαφορετικά... αφήστε τους κότσους - μπανάνες, βάλτε ένα καπέλο και έτοιμες!!! reine)





πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου