Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Τα Χανιά μέσα στους 12 κορυφαίους προορισμούς για το 2012!!!


Τα Χανιά είναι ανάμεσα στους 12 κορυφαίους προορισμούς που προτείνει για το 2012 η αυστριακή ιστοσελίδα για ταξίδια TripAdvisor.

Οι 15 συντάκτες του διαδικτυακού ταξιδιωτικού περιοδικού προέβλεψαν τις τάσεις των χρηστών για τους τόπους των διακοπών τους τον επόμενο χρόνο  και το αποτέλεσμα είναι ένα εκλεκτικό μίγμα θέρετρων που προσφέρουν πολιτισμό, θάλασσα ή και τα δυο. "Αυτοί οι 12 προορισμοί είναι σίγουρα σε άνοδο. Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες του TripAdvisor κάνουν σχόλια στην ιστοσελίδα μας για αυτούς», δήλωσε  ο Dirk Loesch διευθυντής του σάιτ.

Τα Χανιά σύμφωνα με το lifo.gr, επιλέχθηκαν για την ήσυχη παλιά πόλη, τα αναπαλαιωμένα βενετσιάνικα αρχοντικά, τα ίχνη ενός μικρού μιναρέ που προσθέτουν στη γοητεία του τοπίου και βέβαια για τις κορυφαίες αμμώδεις παραλίες.
Στις υπόλοιπες επιλογές υπάρχει αρκετό πρώην ανατολικό μπλοκ, όπως η Μόσχα, το Ταλίν, η Ρίγα, το Βίλνιους αλλά και το Μπορντό και η Λιόν, το Όστιν του Τέχας, το Σεμινιάκ στο Μπαλί, το Σαγουένγκ στην Ταϊλάνδη, το Μεντόζα στην Αργεντινή, το Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία, η Εssaouira στο Μαρόκο, η Ζυρίχη και το Φετιγιέ στην Τουρκία.

πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου