Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

THE LOCOS : Οι συνεχιστές των SKA-P έρχονται στην Αθήνα !!! video


THE LOCOS είναι το "νέο αίμα" του ska punk από την Ισπανία!  (και ο λόγος για τον οποίο έχω κολλήσει εδώ και ώρες στο youtube!!!)
Μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία των Ska-P o αεικίνητος Pipi, ο τραγουδιστής τους και κινητήρια δύναμη επί σκηνής, αποφάσισε να φτιάξει ένα καινούργιο συγκρότημα. Ακουγόταν τελείως τρελό (cosas des locos, που λένε και οι Ισπανοί, εξ ου και το όνομα) αλλά είχε μαζεμένο μπόλικο υλικό για τραγούδια και πολύ πείσμα. Βρήκε έξι μουσικούς που κουβαλούν την ίδια τρέλα και ενέργεια με εκείνον και ιδού οι The Locos!
Με επιρροές από τους Mano Negra, Mighty Mighty Busstones, Ranhid και φυσικά τους Ska-P, οι The Locos επιλέγουν τη γρήγορη ska συνδυασμένη με punk σαν μουσική γλώσσα για να διαδώσουν τα μηνύματα τους. Έχουν ήδη τρία album να επιδείξουν: το “Jaulla de Grillos”, το “Energia Inagotable”, και το ολοκαίνουργιο “Tiempos Dificiles”. Με στίχους που ακούγονται Ισπανικά αλλά μιλούν για πανανθρώπινες αξίες, διαμαρτύρονται κατά του συστήματος και προσπαθούν να αφυπνίσουν τις κοιμισμένες μας συνειδήσεις. Επιλέγουν να ζουν μέσα στο σύστημα και να το πολεμούν με όπλο τη μουσική τους και τους στίχους που μας υποδεικνύουν τους υπεύθυνους του χάους. 


Και ναι...μέσα από τους The Locos το ska punk πνεύμα των Ska-P ξαναζεί!
Το καλύτερο όμως σας το άφησα για το τέλος... οι THE LOCOS θα είναι στην Αθήνα για μία και μόνο εμφάνιση στις 30 Ιουνίου, στα πλαίσια του Rockwave Festival !!! Μην τους χάσετε! I'll be there!!!  reine

άρθρο: reinegr.blogspot.com                                                                                                                                             
πληροφορίες: cosmogr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου