Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ : Ejekt Festival και JAMES live !!!

Οι James επιστρέφουν στην Αθήνα δύο χρόνια μετά την θριαμβευτική, sold out εμφάνισή τους στο Κλειστό του Tae Kwo Do του Φαλήρου. 

Η μουσική του Tim Booth και της παρέας του έχει την μαγική συνταγή που «μιλάει» στο ελληνικό κοινό: κάθε εμφάνισή τους είναι συναυλιακό γεγονός, η πλειοψηφία των ραδιοφώνων της χώρας τους έχει στο playlist, τα τραγούδια τους ακούγονται σε διαφημίσεις. Η παρακολούθηση μιας συναυλίας τους εξηγεί την λαοφιλίας τους στην χώρα μας: έχουν δεκάδες πασίγνωστα τραγούδια και επί σκηνής παρουσιάζουν ένα show που καταφέρνει πάντα να ξεσηκώνει το κοινό!


Η εμφάνισή τους στο Ejekt θα είναι και η μοναδική που θα κάνουν για το 2012 στην Ελλάδα.


Θα είμαστε όλοι εκεί!!!!  reine      Καλή διασκέδαση και για προθέρμανση....



ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
35 Ευρώ - sold out
38 Ευρώ - πωλούνται 2000 εισιτήρια στο www.ticketarena.gr, το www.viva.gr και στα Public και Tickethouse. Μετά την εξάντλησή τους, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 40 Ευρώ.
Την ημέρα του φεστιβάλ, εισιτήρια θα πωλούνται μόνο στα ταμεία του φεστιβάλ προς 45 Ευρώ.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ – ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΧΩΡΟ
Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley: πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα στη Μαρίνα Φαλήρου και το Θωρηκτό Αβέρωφ. Η πρόσβαση στην Πλατεία Νερού είναι πολύ εύκολη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς ο χώρος εξυπηρετείται τόσο από το Τραμ όσο και από τα Λεωφορεία. Επίσης, υπάρχει μεγάλο parking 2500 θέσεων.
 Πληροφορίες / Επικοινωνία με το κοινό:
www.ejekt.grwww.detoxevents.gr και 210 9611118 (12.00-17.00 καθημερινές)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου