Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Εurovision 2011 ... Καλή επιτυχία Ελλάδα !


Η αντίστροφη μέτρηση για τον 56ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision έχει αρχίσει. Απόψε, στο γήπεδο Fortuna Arena του Ντίσελντορφ πραγματοποιείται ο Α' Ημιτελικός, στον οποίο διαγωνίζεται και το «Watch My Dance», με τους Λούκα Γιώρκα feat. Stereo Mike. Τη βραδιά θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση στις 22:00 η ΝΕΤ, ενώ θα μεταδοθεί και από την ERT HD, στο πλαίσιο των πιλοτικών μεταδόσεων της δημόσιας τηλεόρασης σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition), και το eurovision.ert.gr. Σε απευθείας μετάδοση θα μεταδοθεί επίσης και ο Β' Ημιτελικός και ο Τελικός, 12 και 14 Μαΐου αντίστοιχα.
Η μουσική της φετινής ελληνικής συμμετοχής είναι του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και οι στίχοι της Ελεάνας Βραχάλη. Η χορογραφία και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Κωνσταντίνου Ρήγου. Επί σκηνής θα εμφανιστούν οι χορευτές Γιάννης Σαϊκίν, Μιχάλης Σπυρίδης, Μάνος Δαβαρίας και Παύλος Μανογιαννάκης. Πριν από τον κάθε ημιτελικό και τον τελικό, η Λένα Αρώνη θα παρουσιάζει μια ειδική εκπομπή με τα βίντεο κλιπ των τραγουδιών που θα διαγωνιστούν σε κάθε βραδιά.
 Μετά από κλήρωση η ελληνική συμμετοχή θα εμφανιστεί απόψε στη 19η θέση. Ειδικότερα, η σειρά εμφάνισης των χωρών έχει ως ακολούθως: Πολωνία, Νορβηγία, Αλβανία, Αρμενία, Τουρκία, Σερβία, Ρωσία, Ελβετία, Γεωργία, Φινλανδία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Κροατία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Λιθουανία, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα.
source : eurovision.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου