Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Το απόλυτο σινιόν ... με καλσόν !

Δοκιμάστε το !!!



Το είδαμε στην καλοκαιρινή πασαρέλα του Oscar de la Renta και νιώσαμε… δέος. Αριστοκρατικό, εντυπωσιακό, διαχρονικό αλλά παράλληλα αρκετά μοντέρνο, αυτό το σινιόν είναι η επιτομή της καλοκαιρινής φινέτσας και μαντέψτε! 

Μπορείτε να το κάνετε σπίτι σας, σε 5 βήματα.
Βήμα 1ο
Κόψτε ένα κομμάτι από ένα παλιό σας καλσόν (μαύρο αν είστε μελαχρινή ή στο χρώμα του δέρματος αν είστε ξανθιά), γεμίστε το με βαμβάκι και δέστε μεταξύ τους τις άκρες ώστε να δημιουργηθεί μια κουλούρα.



Βήμα 2ο

Λουστείτε και βάλτε μαλακτική κρέμα μόνο στις άκρες και όχι κατά μήκος. Έτσι τα μαλλιά σας δε θα γλιστράνε αφού τα στεγνώσετε και θα μπορέσετε να τα χειριστείτε ευκολότερα.


Βήμα 3ο

Ισιώστε τα μαλλιά σας με βούρτσα και σεσουάρ. Βάλτε λίγο ορό λάμψης, γυρίστε το σεσουάρ στο κρύο και αφήστε το να φυσήξει τα μαλλιά σας για λίγα δευτερόλεπτα. Με αυτό τον τρόπο κλείνουν τα λέπια της τρίχας και το χτένισμα σταθεροποιείται.


Βήμα 4ο

Πιάστε μια αλογοουρά όσο ψηλά θέλετε να κάνετε το σινιόν, περάστε την κουλούρα που φτιάξατε και στερεώστε τη με τσιμπιδάκια.
Βήμα 5ο
Ξεκινήστε να τυλίγετε τις τούφες σας γύρω από την κουλούρα μια μια και να τις στερεώνετε από κάτω της με τσιμπιδάκια. Τέλος, πάρτε λίγο κερί για λάμψη στα χέρια σας και χαϊδέψτε το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας για λάμψη και κράτημα.

Από το περιοδικό Lucky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου