Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Zουμερά χείλη τώρα !

Είτε το παραδέχεστε είτε όχι τα γεμάτα χείλη κολακεύουν το πρόσωπο ενώ το χολιγουντιανό beauty icon που ακούει στο όνομα Angelina Jolie τα πρεσβεύει επιτυχώς κάνοντας τα φλας και τα βλέμματα να εστιάζουν στο εν λόγω σημείο.


Αν δεν έχετε γεννηθεί με αυτά - που και σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να τα τονίσετε ώστε να τα αναδείξετε - μπορείτε να τα αποκτήσετε με 5 απλούς τρόπους :


• Για έξτρα όγκο σε χρόνο dt πριν απλώσετε το κραγιόν αλείψτε στην περιοχή μικρή ποσότητα από λάδι κανέλας το οποίο τονώνει ομοιόμορφα την μικροκυκλοφορία του αίματος και μπορείτε να προμηθευτείτε από το φαρμακείο. 
• Τονίστε μόνο το κέντρο των χειλιών με ένα λιπ μπαλμ στην ζεστή απόχρωση του κερασιού. Χρησιμοποιήστε τον δείκτη του χεριού σας για να ταμπονάρετε απαλά το συγκεκριμένο σημείο και να σταθεροποιήσετε το χρώμα προκειμένου να δημιουργείτε ένα εφέ όγκου
• Για να διατηρήσετε το λιπ γκλος ή το κραγιόν εντός του περιγράμματος για πάνω από 8 ώρες με αποτέλεσμα τα χείλη να φαίνονται ultra juicy καλύψτε από την εξωτερική πλευρά το περίγραμμά τους με κονσίλερ στην αντίστοιχη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας.
• Επιλέξτε λιπ γκλος με άφθονα ιριδίζοντα στοιχεία το οποίο καθώς θα αντανακλά το φως, φυσικό ή τεχνητό δημιουργεί ένα πλούσιο look
• Αποφύγετε τη ματ υφή των χειλιών σας καθώς μικραίνει το σχήμα τους. Ακόμα και αν δεν έχετε λιπ γκλος ή δεν σας αρέσει το κραγιόν φροντίστε να είναι πάντα «ντυμένα» ακόμα και με ένα διάφανο ενυδατικό λιπ μπαλμ που βελτιώνει την υφή τους.

source: myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου