Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Τι να πάρεις μαζί σου στις διακοπές


Το καλοκαιράκι συνεχίζεται, κάποιοι ήδη παραθερίζουν και κάποιοι τα "μαζεύουν" σιγά σιγά και μετρούν αντίστροφα ... εκτός από την καλή μας όμως διάθεση, τί άλλο να πάρουμε μαζί μας στις διακοπές; Τι φοράμε στο νησί και πώς το συνδυάζουμε ; Εμείς σας έχουμε τις απαντήσεις ευθύς αμέσως !!! ΚΑΙ για περισσότερη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ  http://reinegr.blogspot.com/2011/07/blog-post_10.html    {παλαιότερο σχετικό μας άρθρο Full χρήσιμα tips!} reine

Διακοπές σημαίνει διασκέδαση: Αποφύγετε τα χρώματα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς και δοκιμάστε νέα prints και υφές. Ένα νέο χρώμα κραγιόν ή βερνίκι νυχιών ανεβάζει τη διάθεση όσο και ένα ηλιοβασίλεμα στην Οία.
Μαζέψτε τα: Οι σαγιονάρες και τα εντυπωσιακά σας βραδινά πέδιλα πάνε στο βάθος της τσάντας ή της βαλίτσας σας. Τυλίξτε τα ζέρσεϊ τοπ και τα φορέματά σας και τοποθετήστε τα γύρω τους, ενώ το μακιγιάζ και οι κρέμες σας πρέπει να βρίσκονται στη δική τους αδιάβροχη τσάντα με φερμουάρ. Ένα καλό ολόσωμο μαγιό είναι απαραίτητο για σοβαρό κολύμπι και καταδύσεις, και δύο τουλάχιστον μπικίνι για την ηλιοθεραπεία. Μην ξεχάσετε να πακετάρετε και ένα ρούχο που θα σας κρατήσει ζεστή -ένα τοπ από κασμίρ είναι ιδανικό.

Φουλάρια, φουλάρια και φουλάρια: Πάντοτε να έχετε μαζί σας μια ποικιλία από φουλάρια σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως παρεό για την παραλία, αντί για ζακέτα το βράδυ, ως μίνι φούστα, ως μπαντάνα για τα μαλλιά και φυσικά ως κλασικό φουλάρι.
Προστατευθείτε: Μην ξεχνάτε ποτέ ότι ο ήλιος γερνάει. Γι’ αυτό φροντίστε να έχετε μαζί σας μεγάλα γυαλιά ηλίου, ένα καπέλο που να χωράει στη βαλίτσα και σίγουρα μια καλή αντηλιακή κρέμα.
Αγαπημένο μου φόρεμα: Συνδυάστε τα φορέματά σας με κοσμήματα, σκουλαρίκια, πέδιλα και ένα clutch για τις βραδινές εμφανίσεις, ενώ το πρωί ταιριάξτε τα με Havaianas (ή οποιαδήποτε κομψή σαγιονάρα), γυαλιά ηλίου και μια τσάντα θαλάσσης για το τέλειο look των διακοπών.
Οι κανόνες της χειραποσκευής: Ένα ολόσωμο μαγιό, δύο μπικίνι, σαγιονάρες, πέντε φουλάρια, δύο ζευγάρια γυαλιά ηλίου, πέντε κομμάτια ζέρσεϊ που να συνδυάζονται με όλα σας τα ρούχα, όσα περισσότερα φορέματα μπορείτε να τυλίξετε και να χωρέσετε, ένα μικρό βραδινό clutch όπου θα βάλετε μέσα τα πιο εντυπωσιακά σας κοσμήματα και το κασμίρ τοπ που προαναφέραμε.

 article: reinegr.blogspot.com
source: fashionlove.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου