Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Όλα τα σχολικά βιβλία στο Internet και κατέβασμα δωρεάν!!!

Τη Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία και τα πράγματα στην εκπαίδευση πάνε από το κακό στο χειρότερο! Ξεκίνησαν με τις αλλαγές στα εκπαιδευτικά προγράμματα, με μαθήματα να γίνονται επιλογής, καταργώντας μέχρι και ειδικότητες στα Λύκεια, συνέχισαν με τον περίφημο διαχωρισμό "γαλλόφωνων - γερμανόφωνων σχολείων" και την επιβολή μόνο της αγγλικής γλώσσας στο Λύκειο και  ... το αποκορύφωμα είναι να μην έχουν καν τυπωθεί τα σχολικά βιβλία και να περιμένουμε να γίνει αυτό κατά τον Νοέμβρη! Μάθημα λοιπόν με φωτοτυπίες (που σαφώς στοιχίζουν πολύ περισσότερο) ή αν προτιμάτε ... με ηλεκτρονικά βιβλία! Το υπουργείο Παιδείας, έχει δώσει στη δημοσιότητα την ειδική ιστοσελίδα, μέσω της οποίας οι μαθητές μπορούν να κατεβάζουν τα σχολικά βιβλία που χρειάζονται.  

Πατώντας λοιπόν ΕΔΩ οδηγείστε στη σελίδα του "Ψηφιακού Σχολείου", όπου υπάρχει, πάνω δεξιά, ο κατάλογος με όλα τα ψηφιακά μαθήματα, χωρισμένα ανά βαθμίδα! Με ένα κλικ διαλέγετε ποιο θέλετε και το εκτυπώνετε ή (για λόγους οικονομίας ... απλά ο μαθητής διαβάζει από τον υπολογιστή) ... καθώς μόνο ο Τσακ Νόρις έχει ήδη εκτυπωμένη όλη τη σειρά των σχολικών βιβλίων !!!


άρθρο: reinegr.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. α σιχτίρι σε λίγο θα κάνουμε και σεξ με ψηφιακό παρτενέρ!
    πρόοδος και άντε να μη συνεχίσω.
    sorry reine αλλά μου τη δίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολο αυτο το θεμα βεβαια με τα ψηφιακα βιβλια και τις φωτοτυπιες...σιγουρα δεν ειναι προοδος...ισα ισα που μας γυριζει 100 χρονια πισω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή