Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Γυναίκες : πιο εύκολα απατούν ... από το να χαλάσουν τη διαίτα !!!


Περισσότερες ενοχές νιώθει το γυναικείο φύλο αν χαλάσει τη δίαιτά του, παρά αν ... απιστήσει προς τον σύντροφό του!

Τουλάχιστον αυτό έδειξε μια νέα βρετανική δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε σε 1.290 εθελόντριες από τη Βρετανία, οι οποίες συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια για τις δίαιτες και για το πώς επηρεάζουν τις προσωπικές τους σχέσεις.

Δίαιτα - Πίστη = 1-0
Μια στις τέσσερις γυναίκες δεν έκρυψε πως η δίαιτα είναι πιο σημαντική από ότι η σχέση με τον σύντροφό τους και μάλιστα δήλωσε πως είναι διατεθειμένη να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια στο να χάσει βάρος παρά να μη χωρίσει!

Φαγητό - Σχέση/Σεξ = 2-0
Περισσότερες από μία στις τρεις (το 37,5%) αποκάλυψαν πως σκέφτονται το φαγητό και
τη δίαιτα περισσότερο απ’ ό,τι τον σύντροφό τους, ενώ περισσότερες από τις μισές (το 54%) ομολόγησαν πως σκέφτονται το φαγητό περισσότερο απ’ ό,τι το σεξ!
Η διατροφολόγος του κέντρου αδυνατίσματος, Linda O'Byrne, για λογαριασμό του οποίου διεξήχθη η έρευνα, είπε πως η δίαιτα πρέπει να αποτελεί κομμάτι της ζωής κάθε ανθρώπου και όχι εμμονή.
"Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται κανείς από την δίαιτά του είναι να έχει οποιοδήποτε αρνητική συνέπεια στην ζωή του", δήλωσε σχετικά με την έρευνα, η οποία έδειξε ακόμη πώς οι γυναίκες αρχίζουν μια δίαιτα είναι επειδή θέλουν να έχουν τέλειο σώμα για να βγουν το καλοκαίρι στις παραλίες.
Υπολογίζεται πως τα τρία τέταρτα των γυναικών κάνουν δίαιτα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους.

πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου