Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Στον παράδεισο των Cupcakes !!!

                              

Τα cupcakes δεν αποτελούν επινόηση του τελευταίου έτους. Πρώτες αναφορές γίνονται σε αμερικανικά βιβλία συνταγών ζαχαροπλαστικής του 1796 ! Στις αρχές του 21ου αιώνα υπήρξε η τάση να ανοίξουν αρκετά cupcake shops (το Magnolia Bakery της Νέας Υόρκης μάλιστα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές για τα cupcakes του χάρη στο Sex and the City).  

Τα  διάσημα λοιπόν αμερικάνικα κέικ εισέβαλλαν, όπως ήταν αναμενόμενο, και στην Αθήνα, όπου κατακλύζουν τις βιτρίνες των πιο "ψαγμένων" ζαχαροπλαστείων και δίνοντας αφορμή για νέα openings καφετεριών. Έτσι, ανάμεσα σε γνωστές αλυσίδες εστίασης και καφέ, συναντάμε πλέον μικρά, πολύχρωμα μαγαζάκια, με ρομαντική, ρετρό διακόσμηση, να σερβίρουν καφέ συντροφιά με ένα cupcake σε άτομα κάθε ηλικίας. Τα δε πιτσιρίκια ξετρελαίνονται με τα απίθανα σχέδια που οι πιο επιδέξιοι pastry chefs στολίζουν τις μικρές γαστρονομικές δημιουργίες τους ! 

Ένα από αυτά τα "παραδεισένια" μαγαζιά είναι και το Hamptons Cupcakes στην Κηφισιά !

    Hamptons Cupcakes
 Εκεί θα βρείτε εντυπωσιακά παστέλ cupcakes απίστευτης ομοιότητας -οπτικά τουλάχιστον- με αυτά του νεοϋρκέζικου Magnolia !

                   

Γεύσεις μοναδικές, εικόνες βγαλμένες από παραμύθι, τιμές ...λίγο ανεβασμένες (για περίοδο κρίσης!)...αλλά όπως και να 'χει, δεν αξίζουμε κάποιες μικρές στιγμές γευστικής απόλαυσης; Ναιιιιιιιι!!!

Hamptons Cupcakes
Tοποθεσία: Λεβίδου 11, Κηφισιά, Αθήνα
Τηλ. επικοινωνίας : 210.8011139
Ώρες λειτουργίας : 10.00πμ - 10.00μμ


reinegr.blogspot.com
πληροφορίες: in2life.gr
φωτογραφίες: Hamptons Cupcakes (ομώνυμο group στο facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου